2777
2789
عنوان

بنظرتون خوب کردم جواب مادر شوهرمو دادم یا نه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب جوابشو دادم پس؟ بنظرت جرعت میکنه بهم باز چیزی بگه؟بنظرت اگه من ساکت میومدم و چیزی نمیگفتم چی میش ...

نباید فکر کنی هرکی بهتر بتونه جواب طرفو بده دعوا رو برنده شده

روتون تو روی هم باز میشه اگه شوهرت طرف مادر شوهرته که کارت ساختست

خیلی سعی کن باهاش هم کلام نشی غذاتو بخور برو تو اتاق، میفهمه کمتر باهات حرف بزنه

بابا میگم که 

انتظار داره از صبح تا شب برم پیشش بشینم 

حتی وقت نمیکنم به درسای خودم برسم

turk Giziam

خوب جوابشو دادم پس؟ بنظرت جرعت میکنه بهم باز چیزی بگه؟بنظرت اگه من ساکت میومدم و چیزی نمیگفتم چی میش ...

نمیدونم والا من که تو این مسائل چیزی نمیدونم 

ولی من که دلم خنک شد شاهد سکوت های مادرم بودم در برابر بعضی بی احترامی ها.الان خوشحالم که همه جواب بی ادبی خانواده شوهرد میدن امیدوارم منم این کارو انجام بدم سکوت نکنم 

آفرین بهتون عالی جوابش دادین 

میگن دست نزناینجوری که مشخصه احترامی بینشون وجود نداره ،روشون تو روی هم بازهممکنه دیگه برا غذا هم صد ...

بگن دست نزن ک گل ب خودی زدن ، میره تو اتاق پاشم بیرون نمیذاره و خون پسرشون را تو شیشه میکنه ..

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
نباید فکر کنی هرکی بهتر بتونه جواب طرفو بده دعوا رو برنده شدهروتون تو روی هم باز میشه اگه شوهرت طرف ...

فکر نکنم باشه 

چون من اصلا بد مادر شوهرم رو به شوهرم نمیگم 

چون اگه بگم من آدم بده ی داستان میشم

اگه هم اون بگه بنظرم اون آدم بده میشه 

turk Giziam

به نظرم بخوای دعوا و بحث کنی،زندگی براتون نمیمونه چون صبح تا شب باید تو صورت هم نگاه کنید و هم اینکه خدای نکرده،اگر ایشون اهل جادو جنبل باشه، که دیگه .....

پس بهتره شوهرت رو راضی کنیم از اونجا بری . نمیدونم شرایطش رو داری یا نه. اگر نداری باید با سیاست رفتار کنی تا بتونی بعدا مستقل شی

بگن دست نزن ک گل ب خودی زدن ، میره تو اتاق پاشم بیرون نمیذاره و خون پسرشون را تو شیشه میکنه ..

چرا گل به خودی باشه؟

بره تو اتاق بیشتر از نصف روز دوام نمیاره از گشنگی بلاخره آدمیزاد مجبوره چیزی بخوره

استارتر خون پسرشم تو شیشه کنه به مرور زندگی خودش رو خراب می‌کنه پسرش هم برمیگرده خون استارتر رو می‌کنه تو شیشه

و زندگی مشترکش نابود میشه

گاهی آدما بهتره تو بعضی شرایط  ازدواج نکنن یا اگه کردن یه سری چیزا رو رعایت کنن مثل تایم غذا و احترام

الان مادرشوهر هم می‌تونست خودش صبحونه رو بخوره و استارتر رو‌کلا برا صبحونه صدا نکنه بذاره گشنه بمونه

فکر نکنم باشه چون من اصلا بد مادر شوهرم رو به شوهرم نمیگم چون اگه بگم من آدم بده ی داستان میشماگه هم ...

خوب خداروشکر هرچی شوهرت کمتر تو این ماجراها دخالت داشته باشه بهتره

به نظرم دوستانه برو باهاش صحبت کن که تو نمی‌تونی همه روز پیشش باشی

هم تو حق داری هم اون بالاخره اونم تنهاست تو هم نیاز داری تمرکز کنی تا درس بخونی

اگه بخواین از همین الان دعوا کنین هیچی درست نمی‌شه همه چی بدتر میشه

مادر شوهر از این آدمایی نیست که شبا زود بخوابن؟ 

تو می‌تونی اگه اینجوریه مثلاً شبا درس بخونی

حالا منظورم این نیست که هرچی گفت به سازش برقصی ولی سیاست داشته باش نه اونقدر باهاش مهربون باش که توقع داشته باشه ازت نه اونقدر یکسر دعوا کنین که توی خونه هیچ آرامشی نباشه

خوب خداروشکر هرچی شوهرت کمتر تو این ماجراها دخالت داشته باشه بهترهبه نظرم دوستانه برو باهاش صحبت کن ...

تصمیم گرفتم از صبح ساعت ۶ تا ۹ درس بخونم

بعدش ۱۰ تا ۱۱ 

۳ونیم تا ۴ونیم

بقیشم کنارش باشم

turk Giziam

چرا گل به خودی باشه؟بره تو اتاق بیشتر از نصف روز دوام نمیاره از گشنگی بلاخره آدمیزاد مجبوره چیزی بخو ...

خب مگه استارترخودش دست نداره که بیاد برداره بخوره، میدونی همه جا بردبا ادمهای دنده پهن و پررو ....

اگه قهرکنی یا بیش از حدسکوت کنی بقیه توهم میزنن ، من نظرم اینه اگه چیزی گفتی چیزی هم شنیدی قهر نیاز نیست بکنی ، حداقلش اینه با شکمت نباید قهر کنی ...خونه اونها هم که باشه بالاخره اینا هم دارن زندگی میکنن و میتونن برن خوراکی بردارن بخورن که ....ولی درمجموع حرفتون درسته نباید بیش ازحد حساس بود و دعوا وبحث کرد ،هرچی حرمت ها بمونه به نفع همه است ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....