2777
2789

قضیه از این قرار بود که امروز صبح

آقا من با مادر شوهرم زندگی میکنم 

یعنی اگه بخوام برم غذایی چیزی بخورم میرم خونشون 

به من فقط یه اتاق ساده دادن 

امروز صبح ساعت ۱۰ مادر شوهرم اومد صدام زد گفت بیا صبحونه با حالت عصبی ، منم رفتم 

رفتم نشستم 

گفت چرا دیر اومدی 

گفتم حالا بعضیا ساعت ۱۲ از خواب پا میشن 

گفت، بعضیا غلط میکنن با مادرشون 

منم عصبی شدم ، گفتم چی؟ اول از همه حرف دهنتو بفهم 

فکر نکن چون ازت کوچیکم نمیتونم بهت بی احترامی کنم 

منم بلد حرف توهین آمیز بهت بزنم یکیش از یکیش رنگی تره 

بعد گفتم تو هیچ حق اینو نداری بخوای به خانواده من بی احترامی کنی 

اگر بی احترامی کنی منم به خانوادت بی احترامی میکنم 

بزرگ و کوچیک هم نمیشناسم 

مادر شوهر من قالی میبافه و انتظار داره منم قالی بافی کنم 

گفت من از صبح تا شب برم قالی ببافم تو بیشتر اینجا 

برداشتم گفتم نه من قالی نمیبافم تو خونه بابام نیافتم که بیام اینجا ببافم 

پس دخترت که شوهر کرده چرا قالی نمیبافه 

گقت آخه تو خونه من نمیبافت که 

گفتم مگه من میبافتم؟ گفت نمیدونم که

بعد گفت، تو منو اینجا میزاری میری تو اتاق 

گفتم میرم درس بخونم 

گفت خونه بابات میخوندی 

هیچی دیگه آخرش صبحونه هم نخوردم اومدم

چیکار باید کنم؟ 

چجوری باید رفتار کنم؟ 

اها اینم بگم دیروز من رفتم خونم مامام به شوهرم پری روز گفتم که قراره با مامانم از اون طرف هم بریم بیرون 

برداشته به من گفته تو به من گفتی میری خونه مامانت 

ولی از اون طرف رفتی بیرون 

گفتم من به شوهرم گفتم 

لازم نبود به تو هم بگم

turk Giziam

خدا به دادت برسه با این عجوزه 

بااین شرایط که همسرت خونه جدا نداره واجب بود ازدواج کنی؟

به خدا که کوروش رو هم تو همین دوران جمهوری اسلامی شناختین 😂 با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه گفتی جواب هم شنیدی یادت باشه با شکمت قهر نکنی ، فقط با اونا قهر کن ...من جات باشم تازه میرم هرچی خوراکی خوشمزه و مقوی دارن میارم که بخورم ....انقدر اذیتشون میکنم تا حرصی بشن و بگن از اینجا برید تا شوهرم ی فکری بکنه

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
با این جواب هایی که دادم بنظرت بازم جرعت میکنه چیزی بگه؟

بله روتون باز شد

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
خدا به دادت برسه با این عجوزه بااین شرایط که همسرت خونه جدا نداره واجب بود ازدواج کنی؟

بخدا اصلا نمیزاره برم تو اتاق یکم درس بخونم

خودش تنهاست 

انتظار داره از صبح تا شب برم پیشش بشینم 

بابا من خودم هم کار دارم 

ولی انتظار داره نرم اتاق

turk Giziam

چند سالته؟ 

چرا اصلاً باهاش صحبت می‌کنی بپیچونش به خوبی

هرچی بیشتر جوابشو بدی اونم یه چیزی داره برات که بگه حالا اگه نتونه جوابتو بده ممکنه به کارای دیگه‌ای هم دست بزنه

قراره باهاش زندگی کنی یه عمر حالا نه اینکه کنارش ولی خب فامیلین با هم اگه بخواین از اول اینجوری باشین آبتون توی جوی نمیره و همش با هم دعوا دارین این نظر منه

با این جواب هایی که دادم بنظرت بازم جرعت میکنه چیزی بگه؟

چی بگم اخه

هم کار خوبی کردی از حق خودت دفاع کردی 

هم اینکه روتون بهم باز بشه دیگه نمیشه جمعش کرد 

به خدا که کوروش رو هم تو همین دوران جمهوری اسلامی شناختین 😂 با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

دیگه گفتی جواب هم شنیدی یادت باشه با شکمت قهر نکنی ، فقط با اونا قهر کن ...من جات باشم تازه میرم هرچ ...

میگن دست نزن

اینجوری که مشخصه احترامی بینشون وجود نداره ،روشون تو روی هم بازه

ممکنه دیگه برا غذا هم صداش نکنه

کی میشه خواهرم ازدواج کنه اینجوری مادر شوهر پر توقع رو ضایع کنه عین شما دلم خنک شههه

خوب جوابشو دادم پس؟ 

بنظرت جرعت میکنه بهم باز چیزی بگه؟

بنظرت اگه من ساکت میومدم و چیزی نمیگفتم چی میشد؟

turk Giziam