2777
2789
قشنگم من الان سر کار نمیرم،روانشناس یه کیس خیلی خوببود،،اونم تا حالا ازدواج نکرده بود،مهندس تو یه کا ...

ببین کلا حالا حالا ها واست ازدواج حس نمی کنم اما خیلیا روت نظر دارن ممکنه بعدها شغل پیدا کنی و ارتباطت با اجتماع قوی‌تر بشه شانس ازدواجت بالا میره در مورد نتیجه رابطشون چیزی حس نمی‌کنم  اما همین که گفتی روانشناست یکی رو معرفی کرده حس منفی گرفتم راستش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بهت فکر نمی کنه تو رابطه میره ولی حالا ها حالاها نه تا خیلی وقت دیگه تو رلبطه نمیره فعلا . در مور ...

من دانشگاه میرم؟ بعد کنکور اولم یا دیر تر

چه رشته ای میرم 

کی میرم تو رابطه 

چه زمانی و با چطور ادمی ازدواج میکنم  سنتیه یا قبلش دوستی

ببین کلا حالا حالا ها واست ازدواج حس نمی کنم اما خیلیا روت نظر دارن ممکنه بعدها شغل پیدا کنی و ارتبا ...

سنم ی مقدار بالاس اما برای رشته تاپ میخونم

پزشکی دارو و فیزیو

کدومو قبولم؟

خودت حس میکنی ادم مغروری هستم؟بخدا اصلا مغرور نیستم😂😂🙈🙈

برعکس اینکه گاهی بی حوصله و عجول هستی ادم خوش اخلاقی هستی ولش حس می کنم رفته رفته اخلاقت عوض میشه به دیگران بی توجه میشی و از اجتماع فاصله میگیری یه بحران روحی در پیش داری پشت سر می ذاریش

ببین کلا حالا حالا ها واست ازدواج حس نمی کنم اما خیلیا روت نظر دارن ممکنه بعدها شغل پیدا کنی و ارتبا ...

عزیزم من خیلی حالم بده و دلشوره دارم یه چیزی ازم بگو یه کم انرژی مثبت شه 😭

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

من دانشگاه میرم بعد کنکور اولم؟ دختر خالم ماعده چی؟ اون میره دانشگاه بعد کنکور اولش؟

حس خوبی راجب کنکور و دانشگاه رفتنت گرفتم چون حس می کنم تلاشت ستودنیه دختر خالت هم در تلاشه واسه کنکورش و بی‌خیال نیست اما نه به اندازه تو 

برعکس اینکه گاهی بی حوصله و عجول هستی ادم خوش اخلاقی هستی ولش حس می کنم رفته رفته اخلاقت عوض میشه به ...

تو این بحران روحی کی کنارم میمونه؟من همیشه سعی میکنم بخندم حتی وقتی دارم اتیش میگیرم سعی میکنم بخندم که کسی از درون نفهمه چقدرررر داغونم...خیلی وقتا میشکنم ولی خب....از رفیقام چی حس میکنی؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

برعکس اینکه گاهی بی حوصله و عجول هستی ادم خوش اخلاقی هستی ولش حس می کنم رفته رفته اخلاقت عوض میشه به ...

بعد بحران روحی چطور ادمی میشم و حس میکنی چند وقت دیگه مشت سر میزارمش؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

حس خوبی راجب کنکور و دانشگاه رفتنت گرفتم چون حس می کنم تلاشت ستودنیه دختر خالت هم در تلاشه واسه کنکو ...

@2398‍ عزیزم میشه لطفا درخواست دوستی من را قبول کنید،سوالی داشتم که اینجا نمی توانم بپرسم،مرسی عزیزم

پیمان تقریبا مثل تو مهربون و خوش قلبه اما برعکس تو یکم زرنگه و سیاست داره ولی خیلی زود خام و دلش رام ...

@2398‍ عزیزم حس آقای ع به من و قصدش چیه؟آیا در آینده به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج دارم؟چه شخصیتی داره؟مرسی عزیزم