2777
2789
حس عشق نداره ولی بهت فکر می کنه

مرسی عزیزمممممم

میشه بیشتر راجبمون بگی🥺

اینکه چطوری وارد رابطه میشیم؟

از طرف اون یا من

و اینکه ممکنه درحال حاضر بجز من به یکی دیگه هم فکر کنه؟

هرچه تبر زدی مرا،زخم نشد؛جوانه شد🌱
سنش بالاست همیر ایندت اینطوری حس کردم خودت هم ادم شادی هستی با ایمان و باخدایی کاری به دیگران نداری ...

مرسی عزیزم

سنش خیلی زیادتره یعنی؟  کی ازدواج میکنم؟  کجا اشنا میشیم؟  حمایتگر و عاشق هست؟  ویژگی های ظاهری و شغلشم بگی ممنونت میشم

ببخشید اینقدر سوالام زیاده 

همه میگن پشت کنکوری، ولی من میگم پشت آرزوهام💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به تنهایی شاغل نمیشی فردی بهت کمک میکنه واسه شاغل شدن یکم تنبلی و لوسی ازدواجت زود اتفاق میفته و شاغ ...

یکم ویژگی های رو میگی؟!

ولی من حس میکنم اون آدم الان تو رابطست 

ولی بازم زل میزنم به من...:/

بهم فکر میکنه؟ چه زمانی میره تو رابطه؟ بعد رابطش خوب پیش میره یا ضربه میخوره ازش

نه بهت فکر نمی کنه تو رابطه میره ولی حالا ها حالاها نه تا خیلی وقت دیگه تو رلبطه نمیره فعلا . در مورد نتیجه رابطش هم حسی ندارم ولی حس می کنم کلا ادمیه تو فاز ازدواج نیست فعلا

سلام عزیز دلم یکم شما رو مغرور و باکلاس میبینه یعنی حس می‌کنه اگه بهتون درخواست بده جواب رد میشنوه و ...

ممنونم که جواب دادین🌹🌹🌹

درست فرمودین😇

پس حسی بهم ندارن؟پیشنهاد نمیدن، درسته؟چطور خانمی میبینن؟

یه موقعیت شغلی خوب بهم پیشنهاد شده، حس‌تون رو در موردش بهم می‌فرمایید؟میخوان با این موقعیت شعلی فریبم بدن؟آیا مم توو این موقعیت شغلی موفق میشم؟ و اینکه ایا رئیس‌ام واقعا از مجموعه تشریف میبره؟چه زمانی؟

نه بهت فکر نمی کنه تو رابطه میره ولی حالا ها حالاها نه تا خیلی وقت دیگه تو رلبطه نمیره فعلا . در مور ...

@2398‍ عزیزم حس آقای ع به من و قصدش چیه؟آیا در آینده به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج دارم؟چه شخصیتی داره؟مرسی عزیرم

حس می کنم تو یه محیط کاری اشنا میشین و شغلش ازاده خیلی خونگرم و مهربونه تعداد بچه هاتم زوج حس می کنم ...

خوشگل تنها مشکل اینه زیاد تحلیل میکنم و فکر میکنم وگرنه اصلا ادم مغروری نیستم یعنی اگر کسی هم بدی کنه من معذرت خواهی میکنم ازش بااینکه تقصیری ندارم بنظرت درگیریم با همسرایندمه یا بخاطر کشور غریب و دوری؟میشه یکم بگی؟

@2398‍ 

@2398‍ 

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته