2777
2789
ممنونم که جواب دادین🌹🌹🌹درست فرمودین😇پس حسی بهم ندارن؟پیشنهاد نمیدن، درسته؟چطور خانمی میبینن؟یه م ...

حسی بهت نداره احساس می کنم از طریق یه نفر تو رو شناخته موقعیت شغلیت هم پیشرفت می بینم اما به شرط اینکه مواظب باشی گول نخوری یکم از غرورت بکاه ولی خیلی ساده نباش دیگران ازت سو استفاده کنن در مورد رئیست هم نه نمیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسی بهت نداره احساس می کنم از طریق یه نفر تو رو شناخته موقعیت شغلیت هم پیشرفت می بینم اما به شرط این ...

@2398عزیزم میشه لطفا درخواست دوستی من را قبول کنید،سوالی داشتم که اینجا نمی توانم بپرسم،مرسی عزیزم

حسش به من چیهاون چیزی که میخوام کجاست

حس مثلتی بهت داره دختری زیبا و زرنگ و سیاستمدار میبینه شما رو . 

شخص کنجکاوی هستی و خیلی درگیر حاشیه ای و این تو رو از اهدافت دور می کنه تمرکزتو رو زندگی خودت بذار

حسی بهت نداره احساس می کنم از طریق یه نفر تو رو شناخته موقعیت شغلیت هم پیشرفت می بینم اما به شرط این ...

عزیز m هنوز بهم فکر میکنه؟چرا انقدر وقتی میبینمش انگار ذهنش درگیره و ناراحته؟حسش وقتی منو میبینه چیه؟

@2398‍ عزیزم حس آقای ع به من و قصدش چیه؟آیا در آینده به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج دارم؟چ ...

حس مثبتی ندارم راجبش رابطه ای بینتون پیش نمیاد اگه بیاد هم قصدش ازدواج نیست گرچه حس می کنم هیچ رابطه ای بینتون شکل نمیگیره

مشغوله و سرکار میره حس می کنم فعلا هدف جدی واسه زندگی و ازدواج پیدا نکرده

ععزیزم جواب منو نمسدید اصلا

من دانشگاه قبول میشم؟  چه رشته ای 

کی و با چطور ادمی ازدواج میکنم موقعیت و ظاهرش

کی میرم تو رابطه 

@2398‍ عزیزم حس آقای ع به من و قصدش چیه؟آیا در آینده به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج دارم؟چ ...

شخصیتش اینطوریه که دنبال دخترای ساده و بی حاشیه ست از دخترای پز بالا پز خوشش نمیاد کلا خودش هم ادم بی حاشیه ای هست

هر چی از ازدواجم حس میکنی بگو

زمانش

مشخصاتش 

آشناییم 

خوشبختی و عشق هست توی زندگیم؟ 

به عشق مردن زندگی میکنم

عزیز m هنوز بهم فکر میکنه؟چرا انقدر وقتی میبینمش انگار ذهنش درگیره و ناراحته؟حسش وقتی منو میبینه چیه ...

بهت فکر می کنه ناراحت از اینکه نمیتونه دلتو به دست بیاره نمیتونه توجهتو به خودش جلب کنه

حس می کنم تو یه محیط کاری اشنا میشین و شغلش ازاده خیلی خونگرم و مهربونه تعداد بچه هاتم زوج حس می کنم ...

خوشگل تنها مشکل اینه زیاد تحلیل میکنم و فکر میکنم وگرنه اصلا ادم مغروری نیستم یعنی اگر کسی هم بدی کنه من معذرت خواهی میکنم ازش بااینکه تقصیری ندارم بنظرت درگیریم با همسرایندمه یا بخاطر کشور غریب و دوری؟میشه یکم بگی؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 

تو این بحران روحی کی کنارم میمونه؟من همیشه سعی میکنم بخندم حتی وقتی دارم اتیش میگیرم سعی میکنم بخندم ...

@2398‍ 

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته