الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فدات شم ببخش زیادسوال می پرسن زنه ولش میکنه یاچی که ازش سردمیشه ؟؟؟ممکنه بعدطلاق پشیمون بشه ؟
حس می کنم یه بزرگتری یه حرفی میندازه وسط و پادرمیونی میکنه شوهرتو به فکر فرو میبره به این خاطر طلاقت تعویق میفته و چند وقت دیگه شوهرت سرعقل میاد از بزرگترا کمک بکیر از وسطاتت یه بزرگتر حس خوبی می گیرم
بنظرت فرد موفقی تو شغلم میشم؟ اصن چی حس میکنیو کارشناسی ارشد بنظرت کودکان میرم یا بالینی؟شخصیت همسرا ...
گاهی تنبلی می کنی تو کارت و باعث میشه دلسرد بشی تلاش کن و انگیزه و داشته باش اینده خوبی داری بالینی میاری همسرت هم فعلا ازدواج حس نکردم راجبت ولی شوهرت ادم صبوریه یه اخلاقای گندی داری درستش کن وگرنه تو روابط اجتماعیت و همسر ایندت تاثیر می ذاره
بنظرت تنها میرم؟بنظرت ازدواج کنم کی عاشق تره من یا همسرایندم و کی وابسته تره؟بنظرت واسه همیشه میمونم ...
اره تنها مهاجرت می کنی همسرت بیشتر از خودت دوستت داره یه ادم صبوره و اخلاقتو تحمل می کنه راجب خودت حس خوبی ندارم چون اگه اخلاقت درستی نکنی ارتباطتت با خیلیا شکرآب میشه صبور نیستی ادم کم حوصله ای هستی زود به جوش میای واسه همه چی عجله داری هر چیز کوچیکی ذهنتو مشغول می کنه و راجبش تحلیل و تفسیر می کنی