2777
2789
عنوان

شماجای من باشین میرین

| مشاهده متن کامل بحث + 95 بازدید | 22 پست
فقط سوال پرسیدم اقوام همسرم هس اما همسرم شرکت نمیکنه داخل مراسم

حساس نباشین 

خودتون اذیت میشید 

فرق نداره به کی بگن 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

اینجاکم کاری ازخودم بدونه چون هیچ موقع این حرفم نزدم اما حتما در زمان درستش اعلام میکنم

اره بگو مشکلی نیست

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عزیزم حرف وحدیث پیش نمیاد داخل این مراسم همسرمم شرکت نمیکنه فقط مادرهمسرم موندم چیکار کنم

ببین عزیزم مردها حتی اگه به روشون هم نیارن عاشق مادرشون هستند اگه بری و به مادرش ارزش بگذاری خیلی خوشحال میشه اینجوری می تونی راحت تو مشتش بگیری اگه حس کنه به مادر و خانواده اش خیلی ارزش قائل هستی 

من جات بودم بهترین لباس رو می پوشیدم و به خودم می رسیدم و می رفتم و تو جمع هم به مادرشوهرم خیلی احترام می کردم و خودم رو عروس خوبی نشون می دادم ولی زیاد با میزبان گرم نگیر و سرسنگین باش 

دست به سیاه و سفید هم نزن

همیشه سعی کن بهانه دست کسی ندهی گلم

این کارهایی هست که خودم تو مراسمات فامیل همسرم انجام می دهم و همسرم همیشه تو مشتم هست

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)
اینجاکم کاری ازخودم بدونه چون هیچ موقع این حرفم نزدم اما حتما در زمان درستش اعلام میکنم

به نظر من غیر مستقیم بهش بگو 

مثلا بگو فلان فامیلمون با مادرشوهرش زندگی می کنه ولی هر وقت بخواهند دعوتش کنند خودش رو مستقل و جدا دعوت می کنند 

اینطوری غیرمستقیم منظورت رو می رسونی، غرورت هم حفظ میشه

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)
ببین عزیزم مردها حتی اگه به روشون هم نیارن عاشق مادرشون هستند اگه بری و به مادرش ارزش بگذاری خیلی خو ...

حرفای شما کامل درسته عزیزم بیشتر فکر میکنم ممنونم ازشما

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

به نظر من غیر مستقیم بهش بگو مثلا بگو فلان فامیلمون با مادرشوهرش زندگی می کنه ولی هر وقت بخواهند دعو ...

حتما ممنونم

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

حرفای شما کامل درسته عزیزم بیشتر فکر میکنم ممنونم ازشما

اینجا بعضی ها کم سن و سال هستند یا نظرات هیجانی می دهند و تو زندگی خودشون پر دعوا و کشمکش هست بعضا 

ببین گلم زندگی جنگ، یار و یارکشی نیست

اون خانم هایی موفقند که سیاست بالایی دارن و بازیگرهای خوبی هستند( البته نمیگم دو رو باش)

ولی باور کن زندگی یعنی سیاست و بازیگر خوبی بودن و...

اینجا بعضی ها کم سن و سال هستند یا نظرات هیجانی می دهند و تو زندگی خودشون پر دعوا و کشمکش هست بعضا ب ...

دقیقا👌🏻