2777
2789
عنوان

کسی مثل من وجود داره

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 32 پست
من بعد ۷سال یه کفش خریدم قسط داشتم صورتم پر جوشه چالست و دستا و‌پاهامم پر از مویه مسافرتم که هیچی ا ...

کفش برند؟ 

منم مث تو

جوشام باید فشیال برم،، نمیدونم باید کفش خوب بخرم، باید دکتر پوست برم مشکل پوستی زیاد دارم بخیه دارم و.. 

آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐😐😐چون تک فرزندی پرو شدیبرجی ۱۲ میلیون یا بیشتر به خودت میدن بازم ناراحتی؟؟به من برجی ۱۲ تومن خ ...

برجی نهایت 7نهایتتتت

آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍

کدوم شهری 

نوه های خممینی که زندگی مرفه ولاکچری خارج کشور دارن اونو به مردم نشون میدن واقعیت ماجراها چیز دیگس ظاهرو به مردم اونطور نشون میدن

خودت بلیط بگیر برو کیش 

من با دو تا بچه ماهی سیصد تومن هم خرجی ندارم

💔💔💔پس منی ک لباس برند ندارم و هتل نمیبرنم و.. درک میکنی؟ 

والله من یادمه مجردی باید گریه میکردیم تا ی دست لباس برامون میگرفتن😆😆😂تازه حق نداشتیم بریم بیرون نهایت خودشون میبردنمون بیرون😃کافه و گوشی ناخن و رنگ مو تعطیل .والله تو تو ناز و نعمتی 

چیزی که آدم رو زیبا میکنه ظاهر نیست...  شخصیته 🌱️

برجی نهایت 7نهایتتتت

۸ تومن پول پوشاک 

۲ تومن خرج تفریح هفتگی 

۱ تومن خوراکی میخری 

تازه قسط هاتم حساب نکردم

میدونم همه ما لایقه بهترین هایم

اما همیشه شرایط طبق خواسته ای ما پیش نمیره باید بخاطر رویاهات بجنگی و از خانوادت توقع نداشته باشی اونا تا حد توانشون برای رضایتت تلاش کردن 

کفش برند؟ منم مث توجوشام باید فشیال برم،، نمیدونم باید کفش خوب بخرم، باید دکتر پوست برم مشکل پوستی ز ...

نه بابا کفش ۸۰۰ تومنی 

من پول دارم سرکار میرم  منتها قسط دارم نمیتونم هزار تومنم الان خرج خودم کنم 

داشته باشمم پول برند نمیدم حرف مردم برام مهم نیست ...

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

۸ تومن پول پوشاک ۲ تومن خرج تفریح هفتگی ۱ تومن خوراکی میخری تازه قسط هاتم حساب نکردممیدونم همه ما لا ...

ن، ببین

دوماه یبار 5تومن قسط دندونم

دوماه 4ونیم کلاس گیتار 

ماهی 2450کلاس کارتینگ

ماهی تا نهایت5تا7خرج لباس کفش و... زیر این قیمت میشن مثلا پتو بخامم جزو این میخرم

تفریح گفتم زیر ی تومن هفته مثلا700

خوراکی بین یک و.. 

بنازمت، کمه برات؟😆😂

اخه فقط لباس نیس ک

مثلا الان بدمینتون بخرم دو تومن حسابه

پتو بخرم حسابه چیز لازممه فقط 

هش تومن مختص پاساژ ک نیست