2777
2789
اره نریز بجاش هل و گلاب حتما بزن ک طعم خام نده

ممنونم عزیزم 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت اره خوشمزس حتما امتحانش کن فقط صبر و حوصله میخوادالبته اگه با شکر باشه رنگ حلوا روشن تر میشه ...

مرسی💫💋من کلا حلوا بلد نیستم

حالا تاپیکتو سیو میکنم چن روز بعد امتحان میکنم ببینم چ میکنم🤣

عشــــ❤️ــق ینی:یک نفر،یک روز،بی نام و نشان             آیدومالک شود مجموع احســـــ💚ــاس تورا  

مرسی💫💋من کلا حلوا بلد نیستمحالا تاپیکتو سیو میکنم چن روز بعد امتحان میکنم ببینم چ میکنم🤣

امتحان کن دستت بیاد منم زیاد اهل حلوا و دسر پختن نیستم ولی حلوای هویج راحت از اب درمیاد

امتحان کن دستت بیاد منم زیاد اهل حلوا و دسر پختن نیستم ولی حلوای هویج راحت از اب درمیاد

ممنونم گلم🌹

عشــــ❤️ــق ینی:یک نفر،یک روز،بی نام و نشان             آیدومالک شود مجموع احســـــ💚ــاس تورا  

آرد سفید + قند زیاد چه قند طبیعی چه مصنوعیدنیا چه جای زشتیه که هر چی خوشمزه هست ضرر داره

من برای حلوا ارد بومی برمیدارم 

شیره قند طبیعی داره و طب سنتی هم مخالفتی نداره درمورد استفاده اش

و ی وعده غذایی حساب میشه

البته که هرچیزی به اندازه اش خوبه

تفریط و افراط هردوش مضر