2777
2789
عنوان

دیروز با آبجیم‌ به نفرکه پزشکی آورده هار هار خندیدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 10085 بازدید | 181 پست
همین مونده به رشته کم درآمد و سختی و اشباع مثل پزشکی حسادت کنم

بهترین رشته تا الان تو ایران پزشکی و پیراها بوده که جایگزینش هوش مصنوعی فعلا نمیشه

شماهم با اون خواهرت برو تو یه جمعی ببین سلام تو و اون خواهرت میدن یا اون پزشکه که کارش اشباع شده بعد که ضایع شدی هار هار دوباره بخند همینطوری بیکار و الکی خوش

دوستان خودم ورودی جدید ایرانم رشته پزشکی میخواستم بدونم شناخته شده هست یا نه ممنون از همگی

برو بابا روانی عقده مردم رو حرص میدی که بدونی شناخته شده هست یا نه خدا ازت نگذره از حرص سرم درد گرفت

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان تو اینترنت سرچ کردم دانشگاه ایران

اینو اورد:

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران، یکی از برترین دانشگاه‌های دولتی ایران و تحت نظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است که در تهران، ایران قرار دارد.

خودتم میتونی سرچ کنی تو اینترنت اسی

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بی سواد چی از این پولیاس دیگه 🤣🤣

نه دانشگاه ایران دولتیه 

یکی از دانشگاه های برتره

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

الان تو اینترنت سرچ کردم دانشگاه ایراناینو اورد:دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران، یکی ...

دولتی گلم سومین دانشگاه برتره 

بعد از دانشگاه تهران و بهشتی 

اتفاقا توی خود تهران هم هست من هدفم پزشکی دانشگاه ایرانه 

حسادت که از نوشته هات و استیکر های خنده ت می‌بارید حالا کاری به این قسمتش ندارم و دوستان به اندازه کافی شما رو نواختن.

محض اینکه مطلع باشی و دیگه اینطور ضایع نشی میگم که رشته پزشکی اونقدر پرطرفدار هست و اونقدر قبولیش سخته که حتی دانشگاه های پزشکی آزاد و همه دانشگاه های پزشکی که شهریه پرداز هستن هم اگر فردی بزنه و قبول بشه و نَره محرومیت داره و سال بعد نمیتونه کنکور شرکت کنه.

دیگه خودت اگر سوادی و اطلاعاتی درباره کنکور داشته باشی باید بفهمی یعنی چی!

دوستان خودم ورودی جدید ایرانم رشته پزشکی میخواستم بدونم شناخته شده هست یا نه ممنون از همگی

خب قشنگ می‌پرسیدی کسی می‌شناسه همچین دانشگاهی یان!

چیزی که آدم رو زیبا میکنه ظاهر نیست...  شخصیته 🌱️

وا!

حالا گریم اسی حسودی کرده، یا بی اطلاع بوده،لازمه آنقدر بی احترامی کنید؟

حالا ی چیزی گفته، خب ایشون نمی‌دونستن همچین دانشگاهی هست،فکر کرده طرف داره دستش میندازه..

خانمهای مهربون زشته هااااا.. 

چیزی که آدم رو زیبا میکنه ظاهر نیست...  شخصیته 🌱️

دولتی گلم سومین دانشگاه برتره بعد از دانشگاه تهران و بهشتی اتفاقا توی خود تهران هم هست من هدفم پزشکی ...

مرسی 

موفق باشی🌹🌹