2777
2789
عنوان

دیروز با آبجیم‌ به نفرکه پزشکی آورده هار هار خندیدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 4847 بازدید | 165 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فکر کردم که ازین حرفاست که به یکی بخندی سرت میاد برای همین بهش خندیدید که سرتون بیاد😐🙄

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

عزیزم شما دانشگاه ایران شنیدی تا حالا ؟؟؟؟ منم پزشکی استرالیا میخونم خب 😂

سال۶۶یکی از همکلاسی‌های خواهرم پزشکی این دانشگاه خوند الان یکی از متخصصین معروفه استانمونه عجیبه که تا حالا اسمشو نشنیدی

حالا اون دروغگو شما هاچقدر پیگیر ودنبال طرف هستید

چه کدوی بامزه ای پروفایلته

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

سال۶۶یکی از همکلاسی‌های خواهرم پزشکی این دانشگاه خوند الان یکی از متخصصین معروفه استانمونه عجیبه که ...

نه میدونی چیه ایشون که با خواهرشون هار هار خندیدن ۱ ساعت قبل کنکور پاشدن درس خوندن 

اصلا معنی متخصص رو نمیدونه 

دانشگاه ایران شنیدم 

رشته هایی مثل پرستاری و پزشکی داره اون جور که شنیدم 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

همین مونده به رشته کم درآمد و سختی و اشباع مثل پزشکی حسادت کنم

پزشکی کم درامد نیست