2777
2789

مامان من ۴۰سالگی دوماه بعد از اردواج ناخ‌استه حامله شده چون فکر کرده دیگه اون سن راحت بچه دار نمیشن پیشگیری نکرده 

الان کلی دختر بالای ۲۵هست که مجرده اینجوری میگید نگران میشن بعدهم مگه همه باید زیر۲۲سال ازدوواج کنن🙁

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.

یه نسخه رو نمیشه برا همه پیچید بدنا فرق دارن.

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم ۳۷سالگی زایمان کردم تو این سن بچمو واقعا نی نی میبینم😂ولی دختربزرگمو که۱۹سالگی اوردمش الان انگارخواهرمه وهمش جنگ داریم

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

آدم با آدم فرق داره 

ولی در کل بارداری تو سن بالا مشکلات خودشو داره دیگه 

نمیشه انکار گرد 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

من خودم ۳۷سالگی زایمان کردم تو این سن بچمو واقعا نی نی میبینم😂ولی دختربزرگمو که۱۹سالگی اوردمش الان ...

عزیزم بخدا منم دختر اولم که 21سالگی دنیا آوردم با هم نمیسازیم دومی که 30سالگبم بوده خیلی باهم خوبیم سومی هم الان تو 38اومده ببینم چطور میخوایم با هم راه بیایم

به هر حال بدن افت می‌کنه من یه دونه ۲۶ سالگی آوردم یه دونه ۳۴ سالگی زمین تا آسمون جون و قوه ام فرق م ...

آخه همونم فرق داره به نغذیه و ورزش و سبک زندگی ربط داره مکن یکی حتی توانش بیشتر هم بشه 

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.

نه بانو دیر نیست 

من اولی رو ۲۴ اخری رو ۳۹ به دنیا اوردم  .

الانم کنارم نشسته داره قیچی رو میزاره تو کرم مرطوب کننده بعد میخواد کرم رو  قیچی کنه پرفسور .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

آخه همونم فرق داره به نغذیه و ورزش و سبک زندگی ربط داره مکن یکی حتی توانش بیشتر هم بشه

بله بدن با بدن فرق داره اما نمیتونی بگی جون و قوه یک بدن واحد تو ۳۵ سالگی مثل ۲۲ سالگیشه