2777
2789
بارداری کلا زیر ۳۰ سال و تا حداکثر ۳۵ سال توصیه میشه

این همه زن بالای۴۰بچه دار شدن چیشد ؟؟ 

من ۴۳سال به مامانم اختلاف سنی پارم هم بتهوشم و هم سالمم و بین بچه های فامیل از همه قوی تر و زیباتر شدم 

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.

عزیزم بخدا منم دختر اولم که 21سالگی دنیا آوردم با هم نمیسازیم دومی که 30سالگبم بوده خیلی باهم خوبیم ...

چقدر شبیه همیم منم دوتا دختر دارم الان دومی ۷سالشه واون خیلی خوبه 

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم آخری یعنی بچه چندم من الان باردار سومی رو خدا خواسته داغون شدم

خدا حفظتون کنه .

اخری چهارمی میشه 

همشون هم خود خواسته بوده و لطف خدا 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

این همه زن بالای۴۰بچه دار شدن چیشد ؟؟ من ۴۳سال به مامانم اختلاف سنی پارم هم بتهوشم و هم سالمم و بین ...

پسر کوچیکه منم به شدت باهوشه،اما ببین بحث سر جون و قوه و اعصاب مادره،من میگم دیگه نهایت ۳۸ سال اوکیه

پسر کوچیکه منم به شدت باهوشه،اما ببین بحث سر جون و قوه و اعصاب مادره،من میگم دیگه نهایت ۳۸ سال اوکیه

خانومهایی که بالای۴۰بچه دار میشن احتمال این که  بالای۸۰سال عمر میکنند

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.

😞😞ومتاسفانه من سومی خدا خواسته باردارم

منم الان سومی یکسال ونیمشه ومثل تو خدا بهم بخشیدش ولی خیلی خوبه دختر وسطی خیلی خوشحاله هممون میخوریمش فقط دیگه نگو متاسفانه اینا برکت زندگی ان تبریک میگم بهت 😍😍😍فصل خوبیه تا میتونی انار بخور پوستش خوشکل شه چشاشم درشت

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
خانومهایی که بالای۴۰بچه دار میشن احتمال این که بالای۸۰سال عمر میکنند

دلیل علمیش چیه؟ حالا چه اسراری دارید به بالای چهل بچه دار شدن؟ من نمیگم زیر ۲۵ بچه دار بشید اما بالای چهل هم ظلمه به اون بچه

این نظر مردم عادی نیست که از ما میپرسی ،دکترا میگن بالای ۳۵سال ریسک تو بارداری و بیماری های جنین بیش ...

والا من که اینو نشنیدم ! بهترین متخصص رفتم گفت هیچ قطعیتی نداره  و حتی میگفت من آمریکا رفتم دوره های جدید گفته حتی به ذخیره هم زیاد ربطی نداره این طبیعت و بدن خودش امتحان میکنه 

عدد سن معرفی کردن خیلی کلی 

مثلا میگن میانگین سن یائسگی ۵۲سالگی همه اون سن یائسه میشن؟؟

به مظرم به هرچی باور داشته باشی همون میشه

منم الان سومی یکسال ونیمشه ومثل تو خدا بهم بخشیدش ولی خیلی خوبه دختر وسطی خیلی خوشحاله هممون میخوریم ...

ممنون عزیزم متاسفانه افسرده شدم خیلی سختمه بچه سوم فکرشم نمیکردم یه روزی باز باردار بشم احساس میگنم از پس بزرگ کردنش برنمیام 

دلیل علمیش چیه؟ حالا چه اسراری دارید به بالای چهل بچه دار شدن؟ من نمیگم زیر ۲۵ بچه دار بشید اما بالا ...

نمیتونم. درج لینک کنم 

• بررسی‌ای روی داده‌های خانوادگی طولانی‌مدت (‌Long Life Family Study) نشان داده است که زنانی که آخرین فرزندشان را در سنین بالا داشتند، احتمال بیشتری داشت که به سن بسیار بالا برسند. به عنوان مثال، زنانی که بعد از سن حدوداً 40 سال فرزند داشتند، «چهار برابر» بیشتر احتمال داشت که تا 100 سالگی زنده بمانند نسبت به زنانی که آخرین فرزندشان را در سنین پایین‌تر داشتند.