2777
2789
عنوان

اینکه تا الان رابطه احساسی نداشتم مشکل از منه ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست چجوریدست نمیزد ولی اونم هول بود

پس رابطه احساسی داشتی حتی برای یک مدت کوتاه 

درسته ؟

من فکر کردم هی میرفتی سرقرار کنسل میکردی

منم داشتم با یکی آشنا میشدم که دوستم مشکلی پیش اومده واسش درگیرم تا ببینم رابطه ام با اون آقا چطور میشه

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...

خب اینا همه ی چیزی در همون مایه ها بودنیا اگ خوشگل بودن شغل تحصیلات نداشتناگ داشتن زشت بودن باز

عیب نداره

یه دلیلی داره که خوشت نیومده دیگه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

پس رابطه احساسی داشتی حتی برای یک مدت کوتاه درسته ؟من فکر کردم هی میرفتی سرقرار کنسل میکردیمنم داشتم ...

این اخری هم ادم نیس بابا..همشون هولن میخان رابطه داشته باشی 

حالا اینش اوکیه… پسره در حد من نیس شغل نداره دیپلم هم نداره ماشین هم نداره منو ببره بیرون

اینا ب کنار!ادم خیانتکاریه وفاداری بلد نیس

این اخری هم ادم نیس بابا..همشون هولن میخان رابطه داشته باشی حالا اینش اوکیه… پسره در حد من نیس شغل ن ...

اوه چجوری با اینا حرف میزنی اصلا

اینی که من باهاش تو رابطه ام چند روزه

یکی از پولدارای شهرمون

باغستان های انگوری تو شهر مشهور هست

اصلا چه برو بیایی داره

من که باشم توف هم تو صورت اینطور پسرا نمی‌اندازم 

اوه چجوری با اینا حرف میزنی اصلااینی که من باهاش تو رابطه ام چند روزهیکی از پولدارای شهرمونباغستان ه ...

قشنگ معلومه از تو جوب پیدا میکنم😂

تو از کجا پیدا کردی ایشونو

قشنگ معلومه از تو جوب پیدا میکنم😂تو از کجا پیدا کردی ایشونو

ول کن بابا برای خودت ارزش قائل باش

یه باغی دارم پیش باغ های ایشون هست 

میخواستم بفروشم بهش که خودشون من رو منصرف کردن گفتن نه نفروش حیف هست بزار سرمایه بشه برات