2777
2789
عنوان

از منطق مامانم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 58 پست
نه درک نمیکنم واقعا پس ازدواج واسه چیه؟؟واسه اینک خرحمالی کنی واسه شوهر؟؟؟

نه عزیزم واسه اینه یه نفر در ازای خدمات اتاق خواب خرج تو رو بده فقط تو هم بخوری و بپاشی و اینجوری طلبکار باشی از همه

گاهی تشنه بمون ولی به بهونه تشنگی سم ننوش...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر منم مثل شماست یا ادم مجرد باشه ، کار کنه دستش تو جیب خودش باشهیا اگه قراره ازدواج کنی، شوهرت بای ...

منم مشکلم اینه بچه شوهر بزرگ کنی غذا کل کارای خونه سرکارم بری همزمان آخرم چیزی ک دوس داریو از پول خودت بخری؟؟؟

مرد پس چیکارس؟؟

من اگه برم کار واسه پس انداز دوس داشتم مثلا ماشین بخرم یا چیزی 

وای وظیفه مرده چیزی نیاز دارم بخره 

زندگی گر رود به کام عدم  عشق باقی‌ست تا قیام قلم🤍🌱 

چقدر بچه ای 

کاش مامان منم اینارو بهم میگفت 

اینکه تو بری سرکار معنیش این نیست ک شوهرت خرجتو نباید بده 

معنیش اینه یه جایی یه چیزی دیدی خوشت اومد شوهرت نخرید یا نداشت بخره مجبور نشی التماسش کنی یا اگر حرفی زد ناراحتت کرد پشتت ب کارت گرم باشه اویزون اینو اون نشی

نه عزیزم واسه اینه یه نفر در ازای خدمات اتاق خواب خرج تو رو بده فقط تو هم بخوری و بپاشی و اینجوری طل ...

عزیز من خب جواب سوالمو و بده عزیزم

تا من قانع شم 

شماها میگید ازدواج کن بچه شوهر و بزرگ کن آشپزی کل وظایفه خونه به عهده تو سرکار هم بری و پولت. هم برای خرجی که توی ماه لازم داری انجام بده

وظیفه شوهر هم توی اون زندگی مشترک اینه که فقط خوراک بخره منم خدایی نکرده هیچی ازش نخام که غرورم له نشه؟

پس اینجوری شوهر هم دستش جلوی من دراز باید باشه ک براش غذا بپزم

منطقیه؟

من اگه برم کار واسه اینده ک پس انداز ایندمه ماشینی چیزی دوس داشتم 

نه اینک وظایف مرد و از حقوق خودم انجام بدم

والا دوستامو دیدم دوست صمیمی من ازدواج کرده هرجور کرده به شوهره میگ باید برام بخری پسره میمیره واسشو ...

میگم دیگه بستگی به انتخابت و رفتارت داره چطور خواسته تو بیان کنی

چقدر بچه ای کاش مامان منم اینارو بهم میگفت اینکه تو بری سرکار معنیش این نیست ک شوهرت خرجتو نباید بده ...

خب مامان من میگ شوهر نخره خودت بخری من از این زورم میا و مشکل اصلیم اینه

میگ تو کار خونه بهترین باش

بهترین رشته رو بیار

حتی حق ندارم برای ازدواجم نظر بدم

یا رشته مورد علاقم و برم

خب مامان من میگ شوهر نخره خودت بخری من از این زورم میا و مشکل اصلیم اینهمیگ تو کار خونه بهترین باشبه ...

حالا کو شوهر از الان حرص اونموقع رو میخوری 

شوهر کنی مامانت ک تو زندگیت نیس ببینه از شوهرت میگیری یا خودت

والا انگار مامانت از تو جوون ترهافکارت به دهه سی و چهل میخوره .

باشه شما درست میگی 🙂🙂 مادرایی که رویاهاشونو میخوان تحمیل کنن بهت  فقط به اسم نگرانی

من دلم میخاست کار ازاد برم دلم میخاست برم هنر براش رفتم سرکار نزاشت 

میگه باید بری سر کاری ک من میگم

میگ باید بهترین رتبه رو بیاری ولی کار خونه هم مثل کسی ک هدفش آشپزی و ازدواج بلد باشی

میگ هر مردی ک من میگم باید ازدواج کنی

تفکر من دهه ۳۰.۴۰؟؟؟

عالی از اینک مامانم میگ تو نباید از شوهر هم لباس بخوای خودت باید واسه خودت بخری

پس چرا بزور داره شوهر هم میندازه تو سرم؟بزاره زندگیمو کنم آیندمون داشته باشم

نه اینک بگه باید بری سرکار ک ازدواج کردی منت شوهر نکشی

پس چرا ازدواج کنم؟

که بچه داری کنم کارای خونه کنم سرکارم برم که برا خودم خرید کنم چیزی نیاز داشتم

پس وظیفه شوهر چیه؟

پس معنی زندگی مشترک چیه؟

حالا کو شوهر از الان حرص اونموقع رو میخوری شوهر کنی مامانت ک تو زندگیت نیس ببینه از شوهرت میگیری یا ...

چون روزی ۳ساعت تمام غر میزنه دارم روانی میشم قرص اعصاب میخورم دیوونه شدممم از اینک هر سگی زنگ میزنه درمورد زندگیم نظر میده ماملنم نمیگ به شما چ و میاد میگ تقصیر توعه فلانی این حرفو میزنه

حالا کو شوهر از الان حرص اونموقع رو میخوری شوهر کنی مامانت ک تو زندگیت نیس ببینه از شوهرت میگیری یا ...

بلایی سرم آورده از غر ک دلم میخا خودمو بکشم یا فرار کنم

سال اول گفتم من روانشناسی و دوس دارم همه میگن خیلی خوبی واسه مشاور همهههه نزاشت گفت نه حق نداری که چی بشه؟اونی ک من میگم باید بری تا آبروم نره پیش بقیه

ببین مامانا بخاطر نگرانی که درمورد آینده بچه شون دارن حرفای بی منطق میزنن گاهاًولی در مجموع حرف مادر ...

منم اینو دوس دارم ولی مامانم میگ اونی ک من میگمممم درد من اینه دردم اینه ک میگ درس بخون و اماده شو واسه ازدواج ک خرجت با خودت باشه

این حرف کجاش منطقیه؟