2777
2789
شاید حوصلت نگیره پیام هامو بخونی ولی با ی دنیا دل شکسته برات مینویسممنو شوهرم به شدت عاشق هم بودیم و ...

ببین اگه عشق تون واقعی بود گرچه سخت بود ولی شوهرت حرفه تورو باور می‌کرد یا اصلا گیرم همه چی علیه ت بود و تو نمیتونستی اینو اثبات کنی یه بار بعنوان اشتباه قبولش میکزد و می‌گذشت نه اینکه هر روز بزنه تو سرت 

اون عشق تون واقعی نبود فقط هوس بود...... 

الان که اون ارتباط عاطفی تون ازبین رفته بنظرم جدی یا باهم برین مشاوره یا جداشو اینجوری زندگی کنی هم خودتو نابود میکنی هم بچه تو...... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب ای دعای قشنگی ک کردی ممنونم ازتالان برای بار آخر چله زیارت عاشورا و نماز شب گرفتم انشاالله خدا گره ...

فدات شم مهربون 

ان شا الله خدای رویداد های محال همه ی آرزوهایی که در سینه داری رو برات مقدر کنه و زندگیت رو تا آخر عمر از ته دلم میگم پر خوشی کنه

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان

سه ساله من بعد از هر چله ای ک تموم میشه باز چله میگیرمتوروخدا چرا بعضیاتون میگید دعا کن چله بگیرمن ۴ ...

عزیزم چله وگریه و....رابذار کنار

پاشو بیا بیرون 

برو راه برو قدم بزن بازار برو باشگاه برو 

برای کوچولوت خرید کن 

تاازخونه درنیایی همینه ها

هیچکس نمی تونه کمکت کنه تا خودت نخواهی 

راهشم ترک اوندمحیط هست 

راهش اینه بیای بیرون بری با عشق برای خودت خریدکنی شده یک جوراب یک روسری 

همسرت اومد خونه ازسرکار چای بیار بخورین 

بعد بگو پاشوباهم بریم کمی بیرون یاخرید یا دیدن سیسمونی و.....

ازلاکت بیابیرون 

کم کم خوب میشی روانپزشکتم عوض کن

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

چرا از دوستتون شکایت نکردین؟

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱

من قبلا تاپیکت ندیدم شاید بهاطر اینه. زیاد نمیام سایت 

با دیدن تاپیکت گریم گرفت چقد سخته چقد سختی کشیدی میدونم دنبال راه حلی خودت ب هر دری میزنی ک مشکلت حل کنی انشاءالله مشکلت حل بشه منم دعات میکنم 

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

حالا میگن زنها احساسین نمیتونن کارای بزرگ کنن

اینم از نصف مردا خیلی عاقلو بالغو منطقین؟؟

خب آشغال شاید به زنت تهمت زد یکی باید یقه اونو بگیری؟ اصن طلاق بده بی جنم دوست داشتم فحشش بدما

من شک کنه حق میدم

ولی واکنش نشون بده حق نمی‌دم 

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️