2777
2789
عنوان

راستشو بگید

227 بازدید | 24 پست

تاحالا چندبار واست پیش اومده اون پایین موقع ثبت نظر دستت خورده رو قوانین و مقررات سایت و صفحه اش باز شده😐😁

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

من ۲ بار

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ بار 

اصلا جاشون باهم کلی فاصله داره دکمه ارسالم انقد بزرگه نمیشه اشتباه کنم

«بردگی»یعنی‌اینکه:یک‌ شخص دیگر‌ تصمیم بگیرد،تو چقدر و‌ چه اندازه آزاد باشی...برتراند راسل

هیچ وقت 😐😐😮😮

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
هیچ وقت 😐😐😮😮

عه چجوری اخه🙄

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
هیچ بار  اصلا جاشون باهم کلی فاصله داره دکمه ارسالم انقد بزرگه نمیشه اشتباه کنم

پس لابد انگشت من بزرگه😁😂

نمیدونم چندبار بوده ولی حواسم بوده قبل از اینکه بتونه  کامل باز بشه سریع ببندمش  

🌸بی خدا باش هر چه خواهی کن با خدا باش پادشاهی کن....🌸چرا کسی به قطار ایستاده سنگ نمیزند اما به قطار در حال حرکت......!!!!!!
من جدیدا چند بار شده چرا اینجوری میشه؟

فکرکنم از عمد گذاشتنش نزدیک ارسال که بری بخونی ملکه ذهنت بشه