2777
2789
عنوان

چرا باید عاشق ادم اشتباهی بشیم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 36 پست
اره عزیزم خوندم، امید داشته باش🙂

با دوستم مشورت کردم میگه سغی کن کم کم فراموش کنی و سغی نکنی خاستگارات رد کنی. چون ممکنه قسمت هم نباشین و خب توهم تا یه سنی ممکنه خاستکار برات بیاد

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

عزیزم دنیا به یک نفر ختم نمیشه خیلی بزرکتر ازین حرفهاست خودت رو برای یه نخواستن افسرده نکن خیلی ها ت ...

کنار امدم باابن موضوع.

غمش هست ولی دبگه دارم زندگبمو میگذرونم چیکارکنم وقتی نمیشع مجبورم ادامع بدم🥺

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با دوستم مشورت کردم میگه سغی کن کم کم فراموش کنی و سغی نکنی خاستگارات رد کنی. چون ممکنه قسمت هم نباش ...

اره عزیزم ولی بخودت فشار نیار که فراموش کنی 

زمان بده به خودت

خنده آید به لب اندر درونم آتشیست؛ این معما عاقبت دیوانه میسازد مرا...!🥀

دقیقا و کاش هیچوقت نمیزاشتم بهم نزدیک بشه که اینطور بشه و بدتر ازون اینه که همیشه میبینمش و نمیتونم ...

منم براهمبن هیچوقت سمت رابطه نرفتم و اینکه نمیتونم اصلا اعتماد کنم.

ان شالله که حالت خوب بسه عزیزدلم و بتونی فراموشش کنی راحت🥲منم هرروز جلوچشممه😭

اره عزیزم ولی بخودت فشار نیار که فراموش کنی زمان بده به خودت

نه هنوزم بهش فک مبکنم🥺ولی دبگه زدم ب بی خیالی هرچی باداباد💔

خدا نکنه عزیزم،چرا فراموش کردم یجورایی هم زده شدم ازش ولی تو ناخوداگاه بهویی اینستا چکش میکنم

خداروشکر همینقدرم خیلی خوبه.

ان شالله ب مرور کلن حست میره♥️🥲

خداروشکر همینقدرم خیلی خوبه.ان شالله ب مرور کلن حست میره♥️🥲

ان شالله،میفهمم چی میگی عشق یه طرفه خیلی بده ان شالله یا جور بشه همین واست یا یکی بیاد بهتر از این

منم براهمبن هیچوقت سمت رابطه نرفتم و اینکه نمیتونم اصلا اعتماد کنم.ان شالله که حالت خوب بسه عزیزدلم ...

منم آدم رابطه نبودم نمیدونم چی شد که باهاش رل زدم

ممنونم عزیزم ان شاالله تو هم دلت سریعتر آروم بگیره مهربون

چه فایده وقتی که تو یکی رو دوست داری و طرف هم ممکنه دوست داشته باشه ولی نمیتونه که چطوری باید باهات رفتار کنه💔 این واقعا دردش بیشتره و مجبوری با طرف مقابل قطع کنی💔

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

ان شالله،میفهمم چی میگی عشق یه طرفه خیلی بده ان شالله یا جور بشه همین واست یا یکی بیاد بهتر از این

ان شالله 😭خیلی بده انگار میوه ممنوعه برات