2777
2789
عنوان

چرا باید عاشق ادم اشتباهی بشیم💔

275 بازدید | 36 پست

ایکاش میشد اگر عاشق میشیم عاشق ادمی بشیم که واقن قراره بهش برسیم🥺💔عاشق ادمی شدم که هرروز میبینمش و رسیدن بهش تقریبا ناممکنه 💔

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بیخودو بیجهت نزدیک ۲۰سال عاشق یکی شدم فکرو ذهنو قلبمو درگیر کرده الانم ازدواج کرد ،نه هیچ جوره بهم دیگه میخوردیم ن هیچی،اصلا نمیفهمم چرا عاشقش شدم منه احمق،دلیلش چیبود

چرا غیر ممکنه

هم کلاسی دانشگاهمه.

من خودم دانشجو بومی ام ولی اون اصلا مال یه شهر خیلی دور هست💔جفتمون مذهبی اهل دوستی هم نیستیم. من اخر مجبور شدم ب یکی مسئولا نهاد دانشگامون که میشناختمشون و ادما درستی بودن ابن موضوع بگم و خواستن منو غیرمستقیم معرفی کنن بهش. ولی گفتن قبلش سعی میکنیم یکم باهاش ارتباط بگیریم بعذ کم کم معرفی کنیم. بعد مبگن قبل این معرفی کنن 

بحث ازدواج اینا کسیدن وسط بفهمن قصدشو  داره یانه. میگه فعلا برنامه ای براش ندارع و خانوادش اصرار دارن تو منطقه خودشون ازدواج کنه.خودشم مبخواد درسش ادامه بده تااخر . اگر راه دیگه ای بود واقن تمام تلاشم برای رسیدن بهش انجام میدادم ولی واقن کاری ازم ساخته نیست🥺

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

من تورو با تمام وجود درک میکنم....انگار قسمت ماهم اینه

هعی🥺من خودش ادم بدی نیست اتفاقا خوبه. ولی رسیدن بهش ممکن نیست🥲

چقدر حقققققچون واقعا باتمام وجود درکت میکنم...

خیلی بدع😭

منم بیخودو بیجهت نزدیک ۲۰سال عاشق یکی شدم فکرو ذهنو قلبمو درگیر کرده الانم ازدواج کرد ،نه هیچ جوره ب ...

الهی بگردم نتونستی فراموش کنی؟

هعی🥺من خودش ادم بدی نیست اتفاقا خوبه. ولی رسیدن بهش ممکن نیست🥲

الهی بگردم...عزیزم ایشالا که بهش برسی🥲🫂

خنده آید به لب اندر درونم آتشیست؛ این معما عاقبت دیوانه میسازد مرا...!🥀

هم کلاسی دانشگاهمه.من خودم دانشجو بومی ام ولی اون اصلا مال یه شهر خیلی دور هست💔جفتمون مذهبی اهل دوس ...

عزیزم 

دنیا به یک نفر ختم نمیشه 

خیلی بزرکتر ازین حرفهاست 

خودت رو برای یه نخواستن افسرده نکن 

خیلی ها تو رو میخوان خانواده خدا...

الهی بگردم...عزیزم ایشالا که بهش برسی🥲🫂

خدا از زبونت بشنوه عزیزم 🥺 

نمیدونم بالاتر خوندی پیامم یانع اونجا گفتم دلیل ناممکن بودنشو😭

خدا از زبونت بشنوه عزیزم 🥺 نمیدونم بالاتر خوندی پیامم یانع اونجا گفتم دلیل ناممکن بودنشو😭

اره عزیزم خوندم، امید داشته باش🙂

خنده آید به لب اندر درونم آتشیست؛ این معما عاقبت دیوانه میسازد مرا...!🥀

واقعا بده چون خیلی فک میکردم جدیه ولی اگه تاپیک اولمو ببینی میفهمی که چکار باهام کرده

ادم تو رابطه میره بدتره🥺ان شالله خدابرات زیبا بسازع🥲