2777
2789
عنوان

دلیل تنفرم از اینستا منطقه یا

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 28 پست
دقیقا منم متنفر شدمحس ناکافی بودن ب ادم میدنپولای مفت بلاگری زندگیرهای لوکس!اصلا نمیرم دیگه اکسپلور ...

وای دختر چقدر حق گفتییی فک می‌کنی همش عقبی فقط تو بدبختی آره منم نیمرم دیگه چقدر حسرت بخورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای دختر چقدر حق گفتییی فک می‌کنی همش عقبی فقط تو بدبختی آره منم نیمرم دیگه چقدر حسرت بخورم

اره ۲۴ سالمه دانشگام تموم شد بیکارم فعلا

میرم اینستا نابود میشم

یا دختره با پول ددی یا دوس پسر خونه خریده سالن زیبایی زده یا هی میگن ما مستقل شدیم و خونه خریدم واس خودم و از این جور حرفا

اذیت میشم واقعا! مخصوصا وقتی ب اوضاع خودم نگاه میکنم!

منم یه مدت حذفش کردم کاش میتونستم اینجا هم نیام اینجا هم همش دعوا و غم و غصه هستش

دقیقا اینجا هم میام رو زندگی منو شوهرم تاثیر میزاره ناخوداگاه، یجوری بهم تلقین میشه ک شوهرم من چرا خوبه این همه مرد  و زن بدبخت بیچارن نکنه من مشکلاتشو نمیبینم 

دقیقا منم متنفر شدمحس ناکافی بودن ب ادم میدنپولای مفت بلاگری زندگیرهای لوکس!اصلا نمیرم دیگه اکسپلور ...

عزیزم خبرچراباید اکسپلورت پرازبلاگرباشه؟؟؟بهترنیس چیزای ببینی که علاقه داری ویه چیزی یاد بگیری یه چیزی بهت اضاف شه؟

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
عزیزم خبرچراباید اکسپلورت پرازبلاگرباشه؟؟؟بهترنیس چیزای ببینی که علاقه داری ویه چیزی یاد بگیری یه چی ...

وا چ ربطی داره محتوا به صورت رندوم میاد من بلاگری رو فالو نمیکنم! بهتره اطلاعاتتونو بالا ببرید

عزیزم خبرچراباید اکسپلورت پرازبلاگرباشه؟؟؟بهترنیس چیزای ببینی که علاقه داری ویه چیزی یاد بگیری یه چی ...

شما برای یادگیری باید بری یوتوب نه اینستا!

اینستا فقط شو اف و پز و خودنمایی هست

چیزی خاصی اموزش نمیبینی!!!

وا چ ربطی داره محتوا به صورت رندوم میاد من بلاگری رو فالو نمیکنم! بهتره اطلاعاتتونو بالا ببرید

عزیزم من پیج کاری دارم وکاملا اطلاع ازاکسپلوردارم وکاملا اکسپلور به چیزای که میبینی داره ینی باهوش مصنوعی کارمیکنه هرچی ببینی اکسپلورت میشه پرازهمون نوع محتوا حتما هم نیازنیس فالوداشته باشی همین که ببینی تشخیص میده فعالیتت رو

دقیقا اینجا هم میام رو زندگی منو شوهرم تاثیر میزاره ناخوداگاه، یجوری بهم تلقین میشه ک شوهرم من چرا خ ...

اصلا روحیمو میبازم انرژی منفی میگیرم مثلا یه مشکل بزرگ داشتم تو زندگیم باهاش کنار اومده بودم اگروز یه خانم راه حل خواست در اون مورد من اومدم راه حل بدم اون خانم گفت وای چه سخت چقد زندگیت سخته دیگه رد دادم 

شما برای یادگیری باید بری یوتوب نه اینستا!اینستا فقط شو اف و پز و خودنمایی هستچیزی خاصی اموزش نمیبین ...

مشخصه هیچ اطلاع درستی از اینستا نداری عزیزم ناراحتی نداره که شما از امروز برو سرچ کن هررررچی علاقه داری مثلا آشپزی خیاطی ورزش فلان هنرفلان هرررررچی چن روز همین کار کن بعد بیا نتیجش رو بگو واینکه آموزش هرررررچی بخوای سرچ کنی برات میاره اکسپلورمن خودم کلا شده علایقم وقتی اینجور بشه اکسپلورگردی خیلی هم حس خوبی داره همش توعلایقت رشدمیکنی کلی چیزجدید یادمیگیری

اصلا روحیمو میبازم انرژی منفی میگیرم مثلا یه مشکل بزرگ داشتم تو زندگیم باهاش کنار اومده بودم اگروز ی ...

متاسفم دقیقا اینطوره ، ادم ها ظرفیت هاشون یک اندازه نیست ، مثلا ممکنه یه مشکلی تو رو راهی تیمارستان کنه ولی یکی دیگ با اعتماد به نفس مشکلاتشو حل کنه 

اره ۲۴ سالمه دانشگام تموم شد بیکارم فعلامیرم اینستا نابود میشمیا دختره با پول ددی یا دوس پسر خونه خر ...

منم عین خودت اصلا بهم میریزم بهترین راه اینه اکسپلور کردی نکنیم راه خودمون بریم