من از اینستا جدیدا بدم اومده چون میبینم همه خوشحالن کلی دوست دارن پارتنر جنتلمن دارن کادو های گرون قیمت میگیرن میرن سفر خانواده روشنفکر و پایه دارن یا حتی میبینم تو شهرا بزرگ دخترا چقدر شادن همش غصه م میگیره تصمیم گرفتم دیگه اکسپلور کردی نکنم درسته با ندیدن اینا وضع زندگیم خوب نمیشه ولی حداقل کمتر عضه میخورم🥲🥲🥲🥲🥲
منم یه مدت حذفش کردم کاش میتونستم اینجا هم نیام اینجا هم همش دعوا و غم و غصه هستش
دقیقا اینجا هم میام رو زندگی منو شوهرم تاثیر میزاره ناخوداگاه، یجوری بهم تلقین میشه ک شوهرم من چرا خوبه این همه مرد و زن بدبخت بیچارن نکنه من مشکلاتشو نمیبینم
وا چ ربطی داره محتوا به صورت رندوم میاد من بلاگری رو فالو نمیکنم! بهتره اطلاعاتتونو بالا ببرید
عزیزم من پیج کاری دارم وکاملا اطلاع ازاکسپلوردارم وکاملا اکسپلور به چیزای که میبینی داره ینی باهوش مصنوعی کارمیکنه هرچی ببینی اکسپلورت میشه پرازهمون نوع محتوا حتما هم نیازنیس فالوداشته باشی همین که ببینی تشخیص میده فعالیتت رو
خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار
دقیقا اینجا هم میام رو زندگی منو شوهرم تاثیر میزاره ناخوداگاه، یجوری بهم تلقین میشه ک شوهرم من چرا خ ...
اصلا روحیمو میبازم انرژی منفی میگیرم مثلا یه مشکل بزرگ داشتم تو زندگیم باهاش کنار اومده بودم اگروز یه خانم راه حل خواست در اون مورد من اومدم راه حل بدم اون خانم گفت وای چه سخت چقد زندگیت سخته دیگه رد دادم
شما برای یادگیری باید بری یوتوب نه اینستا!اینستا فقط شو اف و پز و خودنمایی هستچیزی خاصی اموزش نمیبین ...
مشخصه هیچ اطلاع درستی از اینستا نداری عزیزم ناراحتی نداره که شما از امروز برو سرچ کن هررررچی علاقه داری مثلا آشپزی خیاطی ورزش فلان هنرفلان هرررررچی چن روز همین کار کن بعد بیا نتیجش رو بگو واینکه آموزش هرررررچی بخوای سرچ کنی برات میاره اکسپلورمن خودم کلا شده علایقم وقتی اینجور بشه اکسپلورگردی خیلی هم حس خوبی داره همش توعلایقت رشدمیکنی کلی چیزجدید یادمیگیری
خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار