2777
2789
افرین دقیقا به من گفتن چرا میخوای 4 سال وقتتو تلف کنی روان بخونی ؟خب کتابای روانشناسی بخون چون من هد ...

کلا دیدگاه خوبی نسبت به تراپی و روانشناسی نیست در ایران ولی همینجا هم خیلی ها هستن که موفق شدن دکتر مصطفی نعیمی ، دکتر کوثر یاوری اینا هم علمشون واقعا بالاست هم میلیونی فالور دارن و پول در میارن از این رشته

لایک نکن😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره مخصوصا مادر و پدرم همیشه میگن ولی مهم نیست من میخام از این رشته پول دربیارم

چقدر هممون از این حرفها شنیدیم💔

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

من دانشجوی کارشناسی روانشناسی ام 

هنوز اول راهم ولی رشتمو خیلیییییی دوست دارم

منم از بقیه حرف زیاد شنیدم ولی میخام خدا کمکم کنه و حداقل تا ارشد پیش برم و بتونم در آمد داشته باشم

یاد نگرفتم در مقابل توهین به اعتقادات و باورهام سکوت کنم پس یا توهین نکن یا منتظر عواقبش باش😌⁦

اره مخصوصا مادر و پدرم همیشه میگن ولی مهم نیست من میخام از این رشته پول دربیارم

شما که تو این رشته هستی 

بنظرت این رشته برای کس یکه نخواد ازش پول در بیاره هم مناسبه یا وقت تلف کنی.؟؟؟

شما که تو این رشته هستی بنظرت این رشته برای کس یکه نخواد ازش پول در بیاره هم مناسبه یا وقت تلف کنی.؟ ...

مگه میشه نشه ازش پول درآورد

حداقلش میتونی به عنوان مشاور تو مدارس استخدام بشی

یا مثلاً دبیر روانشناسی که درسشم داریم اتفاقا تو دبیرستان ها

حالا اگه همت کردی و ارشد هم گرفتی که چه بهتر 

یاد نگرفتم در مقابل توهین به اعتقادات و باورهام سکوت کنم پس یا توهین نکن یا منتظر عواقبش باش😌⁦

شما که تو این رشته هستی بنظرت این رشته برای کس یکه نخواد ازش پول در بیاره هم مناسبه یا وقت تلف کنی.؟ ...

ببین یک سری درس هایی هست که برای کسی که نخاد ادامه تحصیل بده یا پول دربیاره واقعا ضروری نیست دونستنش مثل روانشناسی بالینی مثلا ، یا آزمون های روانی ولی خب پاس کردنش اجباریه یا مثلا درس های آماری و فلسفه ای

اگر خیلی علاقه داری بیا بخون چون رشته ای نیست خیلی برای امتحان و اینا سخت باشه با شب امتحان خوندن پاس میشی میتونی در کنارش هم شغل یا مهارت دیگه ای یاد بگیری( چونکه اولویتت نیست خیلی روش وقت نمیزاری برای مطالعه های رفرنس های اصلی) 

ولی اگه میبینی سختته رشته علوم تربیتی یا مشاوره هم می‌تونه برات مفید باشن اونا درسای آسیب شناسی و اینارو کمتر دارن

لایک نکن😑

من دانشجوی کارشناسی روانشناسی ام هنوز اول راهم ولی رشتمو خیلیییییی دوست دارممنم از بقیه حرف زیاد شنی ...

چرا واقعا آدمها انقدر حرف میزنن و سرشون تو کار خودشون نیست آخه باید بگی خودتون به کجا رسیدید که برای ما نظریه صادر می‌کنید

آریایی و از نسل کوروش✨ 

ببین یک سری درس هایی هست که برای کسی که نخاد ادامه تحصیل بده یا پول دربیاره واقعا ضروری نیست دونستنش ...

درسته 

منم صرفا برای اینکه وارد اجتماع بشم دانشگاه اینو هدفم گذاشتم 

حرفای بقیه رو باید بریزم دور دلسردم میکنن

چرا واقعا آدمها انقدر حرف میزنن و سرشون تو کار خودشون نیست آخه باید بگی خودتون به کجا رسیدید که برای ...

چه بخاییم چه نخاییم همچین آدمایی هستن تو زندگیمون

آدم خودش باید بفهمه با چی حالش خوبه وهمونو ادامه بده

درسته منم صرفا برای اینکه وارد اجتماع بشم دانشگاه اینو هدفم گذاشتم حرفای بقیه رو باید بریزم دور دلسر ...

آفرین دقیقا به حرفای بقیه اهمیت نده همینا وقتی هفتاد سالت بشه و حسرت اینکه این رشته رو خونده باشی به دلت بمونه میگن به ما چه اگه واقعا دوسش داشتی با زورم بود می‌رفتی دنبالش ، اونموقع هیچکدوم حرفاشونو گردن نمیگیرن

لایک نکن😑

ببین یک سری درس هایی هست که برای کسی که نخاد ادامه تحصیل بده یا پول دربیاره واقعا ضروری نیست دونستنش ...

پس چرا من باید همش درس بخونم تا پاس شم درسارو😂