2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یخچالهای قدیمی قفل داشت زمان ما

آره

از ترس خوردن محتویات یخچال!

حالا من التماس پسرم میکنم تا یه دونه میوه برداره از یخچال🤧😐

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

آرهاز ترس خوردن محتویات یخچال!حالا من التماس پسرم میکنم تا یه دونه میوه برداره از یخچال🤧😐

اتفاقا زمان ما چیزی برای خوردن توی یخچال پیدا نمی شد ولی الان خدارو شکر همه چیز هست

کاربر آقا 
اتفاقا زمان ما چیزی برای خوردن توی یخچال پیدا نمی شد ولی الان خدارو شکر همه چیز هست

حداقل هفته ای یبار یه چیزی میومد توش که

بچه ها زیاد بودن هرکدوم یه دونه سیب هم برداشتن جامیوه یخچال خالی میشد😁

برا من تخم مرغارو میشکنه هر دم

بزار طبقه بالا همه چیزو

بعضی بچه ها خیلی به وسیله خونه گیر میدن🤨

حداقل هفته ای یبار یه چیزی میومد توش کهبچه ها زیاد بودن هرکدوم یه دونه سیب هم برداشتن جامیوه یخچال خ ...

بله درسته ولی ما برای میان وعده فقط نون با قند می خوردیم یا نون چرب

کاربر آقا 
بله درسته ولی ما برای میان وعده فقط نون با قند می خوردیم یا نون چرب

ما یه میانوعده داشتیم نون خشک رو خرد میکردیم یه کم نم میزدیم  بهش شکر و یه کم روغن میزدیم میخوردیم عجیب میچسبید.تازه اینو فقط وقتی مامانم خواب بود میتونستیم درست کنیم دزدکی😂😂اگه دیده بودمون قیامت به پا میشد

نون و رب رو هیچ وقت دوست نداشتم ولی بچه ها میخوردن

نون و قند رو خوشم میومد

ما یه میانوعده داشتیم نون خشک رو خرد میکردیم یه کم نم میزدیم بهش شکر و یه کم روغن میزدیم میخوردیم ع ...

متاسفانه اون قدیم تر ها وضعیت اکثر مردم خوب نبود ولی الان خداروشکر بچه های امروزی اکثر ا در رفاه هستند

کاربر آقا