2777
2789
عنوان

کارهای زن داداشم❗❗❗❗

| مشاهده متن کامل بحث + 3689 بازدید | 116 پست
والا من عروس جاریم موقع خواستگاری اومده بود.یک ساعت رسمی نشسته بود و حرف زده بود و هفته ی بعد نامزد ...

منم ترجیح میدم اشنابشیم امانه اینکه عروس سرخودپاشه بیادخونم توپارک کافی شاپی جایی قرارمیذارم باهاش  عروس جاریت اومدتنهاتوخونه جاریت؟؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

کلا اگه شب بمونی فردا خانواده پسره کلی حرف درمیارنحتی تو عقدم زیاد جالب نیست شب موندن

دوستای من مبموندن بخاطر همین نمبدونستم نباید موند 

مرسی 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستای من مبموندن بخاطر همین نمبدونستم نباید موند مرسی

نه نمون

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

من چهار پنج ماه نامزد بودم بدون دعوت خونشون نرفتم،الانم که عقدم شبایی که میخوام بمونم برا شب نشینی م ...

اها مرسی که گفتین 

من خیلی بی سیاست و ساده ام همش میترسم گند بزنم 😬واقعا ممنون

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

آها متوجه شدم مرسی از راهنماییتون❤️

قربونت برم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

نه نمون

فعلا مجردم ولی نامزد کردم نه نمبمونم 😂

مرسی 

فعلا مجردم ولی نامزد کردم نه نمبمونم 😂مرسی

قربونت

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

دخترخانم های گل که پستمو میبینین هرچقدر هم خودتون وطرفتون روشنفکر باشین باز با خانوادش طرفین که خیلی ...

وای چقد پارتنر من اصرار داره منو با مادر و خواهرش آشنا کنه گفتم نمیخاد الان این تاپیکو دیدم پشمام ریخت واقعا

دوستای من مبموندن بخاطر همین نمبدونستم نباید موند مرسی

اگ خانواده همسرت ادمای حرف دراری نیستن براچی نمونی مگ چی میشه ؟هفته ای یک شب یا دوشب ک مشکلی نیس 

.من خانواده همسرم خیلیم مذهبی ان و بسته ولی شوهرم یکسره من و شب میبرد خونشون خودشم زیاد میموند خونمون کسیم مخالف نبود ...البته من برگردم عقب فقط همون هفته یک شب میموندم خونه اونا

این سبک شماست ما این مدلی نیستیم زمان دوستی دختر و پسر خونه خانواده های هم رفت و امد میکنن خانواده ه ...

چ سبک خوبی دارید

ما دوران دوستی رو خانواد ها خبر دارن(هم دختر و هم پسر)اما رفت و امد خانوادگی نداریم 

تا دختر و پسردوتایی باهم به تفاهم برسن به تفاهم که رسیدن رسمیش میکنن

اره خودشوسبک کرده فردامیگن نه چک زدیم نه چونه عروس اومدتوخونه

جاری من بیستوخورده سال پیش بدون عقد خونه مادر شوهرم با برادر شوهرم رفته بود حموم بعد بیست و خورده ای سال هنوز مادر شوهرم میگه بدون عقد و نکاح با فرید رفت حموم عاطی🥴

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

جاری من بیستوخورده سال پیش بدون عقد خونه مادر شوهرم با برادر شوهرم رفته بود حموم بعد بیست و خورده ای ...

یاخدا

چقد زشت

چجوری رفته حموم وقتی محرم نبودن

خانواده نداشت دختره؟