2777
2789
عنوان

کارهای زن داداشم❗❗❗❗

| مشاهده متن کامل بحث + 3478 بازدید | 116 پست
جاری من بیستوخورده سال پیش بدون عقد خونه مادر شوهرم با برادر شوهرم رفته بود حموم بعد بیست و خورده ای ...

واقعاکارش بدبوداونم باطرز فکراون زمان مردم پردل وجرات بودهرچندهنوزم مردم نمیپسندن اینجورحرکاتو

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خیلی دختر پرویی هست برای خودشم اصن احترام قائل نیست الان پاشده اومده خونه مادر شوهر فردا روز پاگشا ن ...

فردا بعد عقد که بخواد بره انتظار کادو داره حتما 

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاخداچقد زشتچجوری رفته حموم وقتی محرم نبودنخانواده نداشت دختره؟

من که اون زمان نبودم مادر شوهرم تعریف میکرد،دختره همون بیست سی سال پیش با برادر شوهرم دوست بوده تلفنی حرف میزده،بعد مادرش زنگ زده به برادر شوهرم که کی میای خواستگاری،خلاصه خودشو انداخت بهش،روز خواستگاری کفشاشون رو دختره قایم کرده که شب بمونن،چون از یه شهر دیگه بودن

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

من که اون زمان نبودم مادر شوهرم تعریف میکرد،دختره همون بیست سی سال پیش با برادر شوهرم دوست بوده تلفن ...

ینی رابطه جن سی هم داشتن لابد؟وگرنه چرا رفتن حموم😐😐😐

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

واقعاکارش بدبوداونم باطرز فکراون زمان مردم پردل وجرات بودهرچندهنوزم مردم نمیپسندن اینجورحرکاتو

مادر شوهرم هنوز میگه کلا پر ماجرا بوده ازدواجشون ،یه جورایی خودشو انداخت به برادر شوهرم 

ینی رابطه جن سی هم داشتن لابد؟وگرنه چرا رفتن حموم😐😐😐

من دیگه اینو نمی‌دونم والا🤦

من که اون زمان نبودم مادر شوهرم تعریف میکرد،دختره همون بیست سی سال پیش با برادر شوهرم دوست بوده تلفن ...

چه خانواده داغونی داشته دختره

این چیزا هنوزم خیلی جاها قفله چه برسه به بیس سال پیش

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

من دیگه اینو نمی‌دونم والا🤦

برگام ریخته حقیقتا