2777
2789
عنوان

کارهای زن داداشم❗❗❗❗

| مشاهده متن کامل بحث + 3478 بازدید | 116 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چی بنویسمبگم دوست دختر که تاپیک بترکه؟؟

من نمیدونم چی بنویسی

میگم وقتی میگی زن داداش یعنی دیگه قبولش داری همسر داداشته پس سخت نگیر😒

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
معمولا میان با خانواده ی طرف آشنا بشن.خواستگاری رسمی رفتید دیگه.من دیدم که طرف میاد مثال برای آشنایی ...

باخانواده بایدبیاد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خانواده های پسر پرست ایرانی‌حالا فک کن دختره دوست پسرشو بیاره خونه........

تو خونواده ی ما دختر و پسر فرق نداره برا همه مجاز هست

منتها من خودم تو دوران آشنایی بنظرم زود بود این حرکت چون هنوز خودم از خواستن پسره مطمئن نبودم وگرنه هم مشاور بهم گفت هم خانواده اوکی بودن

اون بعد از محرمیت هست.معمولا دعوت میکنن و کادو میدن به عروس خانم

آها 

پس این کلا نباید می‌رفت خونه همسرش؟

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

یعنی باید منتظر دعوت موند ؟

بله حتما

اصلا مقابل خانواده شوهر خودتون رو کم نکنید با دعوت برید اولش بعدا هم زیاد نرید 

بعد عروسی هر چی دوست دارید برید ولی قبلش نه 

شب نمونید تا هر وقت خواستید بمونید برای خواب برگردید

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

😂😂😂خودم از شدت این شوک ریختم پرام موند

حالا نامزد من اون اوایل میخواست دستمو بگیره بابام چش غره بهش میرفت😂😂😂تازه بابامم ماشالا جوونه و امروزی

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

عزیزم اروپا زندگی میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هرکاری آداب و رسم ورسومی داره خواهرم

نه همین ایرانم 

گذشت اون دوران 

الان نیازه پسر و دختر خانواده های همو ببینن 

هیچ مشکلی هم نداره 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

دخترخانم های گل که پستمو میبینین هرچقدر هم خودتون وطرفتون روشنفکر باشین باز با خانوادش طرفین که خیلی از حرکات ورفتارهای امروزی براشون قفله پسسسس ارزش واحترام خودتون رو حفظ بنمایید 

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍