2777
2789

انگار مثلا انتهای گلو یا سمت مری گیر کرده باشه و با زور بره پایین 

اگه آدم بعضی وقتا فقط اینطوری بشه ینی خطرناکه ؟

من مامانم دیروز هم موقع ناهار هم شام اینطوری میشد بعد میگه نمی‌دونم کی گشنشه من هی اینطوری میشم😐😂

من از دیروز همش نگرانم همش به مامانم میگم چرا اینجوری میشی بعد اونم ناراحت میشه میگه چرا الکی منو نگران می‌کنی من خودم می‌دونم هیچیم نیست 

بنظرتون خطرناکه یا مثلا از تند تند غذا خوردن می‌تونه باشه ؟

مثبت فک کن بیخیال باش کلا از فکرش در بیا مببینی خوب شدی

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دست خودم نیست همش مامانمم نگران میکنم بنده خدا میگه انقدر بهم میگی اخر تلقین میکنم یه چیزیم میشه

این حجم از انرژی منفی خیلی بده ها

نگرانی دیگه چرا به اون بنده خدا منتقل میکنی طفلک به زبون اومده

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اره اصلا دست خودم نیست از دیشب همش استرس دارم 🤦🏼‍♀️

به نظرم مامانت مشکلی نداره ولی شما یه فکری واسه خودت کن. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

دست خودم نیست همش مامانمم نگران میکنم بنده خدا میگه انقدر بهم میگی اخر تلقین میکنم یه چیزیم میشه

راست میگه خودتو بزن به بخیالی فراموش کن قضیه رو به فکرت اومد ردش کن بره به چیزدیکه فکر کن

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

اره مامان منم همینو میگه ولی تو گوگل سرچ کردم چیزای ترسناک آورد منم از دیروز استرس گرفتم

نگران نباش . تنش سلامت 

بقول دخترم وقتی اینطور میشه میگه مامان غذا از تو کمرم رد شد .....

گوگل که عهد کرده از یه سردرد تومور بسازه واسمون 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن .