2777
2789
عنوان

چجوری جلوی خیانت شوهرمو بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1518 بازدید | 80 پست
ماشین به نامم ۹۰۰ م پارسال خریدوکلی طلا که کاغذ خریداشون به نامم هستن بحث اینه من شوهرمو خیلی دوست د ...

عزیزمن نمیدونم چندسالته ...من در سن 41 سالگی بعد از این همه سن بهت میگم اول خودتو دوست داشته باش .هیچ بنی و بشری رو با دوست داشتن نمیشه نگه داشت ..زن همیشه باید اقتدار و غرورش حفظ بشه ..هرگز به زور نخواه که شوهرت کنارت باشه ..اونقدر عاقلانه زندگی کن که از هر ادمی انتظار هر کاری رو داشته باشی ..منظورم از عاقلانه همینه که بتونی در نبود همسرت زندگی رو ادامه بدی ..اول اول خودت رو دوست داشته باش که مهم تر از خودت کسی نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چیزی به ذهنم میرسهجز این راهزندگیتو بکن ولش کننمیدونم اگر یه زن خونه ماشین امکاناتش فراهم باشهبا ...

اتفاقا میگم کاش وفا داشت پول نداشت

تو این سالها خیانت جنسی نکرده ولی چت و پیام با این خانم ک +۱۸ هم نشده بود

اسی حقیقتش شوهر منم یکم سر و گوشش میجنبه،حتی دست از پا هم خطا کرده ولی همیشه بهش میگم خودت باید وجدان داشته باشی اینکه من دنبالت راه بیفتم مبادا چراغ سبز نشون بدی به کسی یا هرچی فایده نداره،هزار راه مخفی کاری هست،من اصلا کنترلش نمیکنم و کاری بهش ندارم چون واقعا فایده ندارد و خودش باید بخواد که انجام نده

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

از موضع ضعف وارد نشود اینکه میگن برو باهاش حرف بزن  درست نیست  ممکنه بیشتر تظرشو به خانمه جلب می‌کنی شوهرتم خودشاخ پندار میشه

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤

بنظرمن باید رهاکرد هرکس هرطور که انتخابشه زندگی کنه و مسئولیتشم باخودشه

هیچکس نمیتونه مراقب شرافت کس دیگه باشه و نجاتش بده

هرکسی بایدخودش ازخودش مراقبت کنه

انگار به یکی بگی توروخدا بمن وفادارباش دوسم داشته باش 

بخدانمیشه، خودش بایدبخواد 

توفقط خوبِ خودباش

دوازده ساله ازدواح کردی تازه شوهرت ۳۵ هست ،دو تا هم بچه دارین ماشالا چه زودتازه موقع خیانتاشه پس😂

چرا این حرفو میزنی ؟؟؟

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

برو شوهر زنه رو پیدا کن شماره یا اینستاش و گیر بیار ناشناس بهش پیام بده که حواست به زنت باشه یه آقایی با این مشخصات روش نظر داره بذار شوهره بیاد گند بزنه به هیکل شوهرت بلکه ادب بشه 

میای جمعی واسه نابودی خائنین کشور دعا کنیم؟ بزن رو لینک و فقط ۱ آیه بخون و سهیم شو https://khatmnoor.ir/khatm/13451

گریه نکن شوخی کردم‌اتفاقا شوهر شما دوازده سال درست زندگی کرده و متعهد بوده ،انشالله از این به بعد هم ...

امیدوارم از خدا میخام کمکم کنه دلم برای خودم بسیار میسوزه که زیادی دوسش دارم 

از موضع ضعف وارد نشود اینکه میگن برو باهاش حرف بزن درست نیست ممکنه بیشتر تظرشو به خانمه جلب می‌کنی ...

دقیقا 

هرچی بیشتر حساسیتشو نشون بده شوهره فکر میکنه خودش چه تحفه ایه و اون زنه چه تحفه تر که داره ازش محروم میشه 😏

اسی هرکاری صلاح دونستی بکن به جز ضعف و گریه و غصه جلوی شوهرت 

تو خانوم خونتی، اون مردیه که شخصیت نداره و اون زن هم بنده خدا تکلیفش مشخصه بیچاره اگ خودش خونه زندگی داشت چشم ب زندگی دیگران نداشت