2777
2789
عنوان

ولی خواب بعد مدرسه😁😂

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 43 پست
شما از کی شروع کردی بخوندن

همچین میگین انگار من پزشکی تهران اوردم 😂

من والا دهم یازدهم در حد همون نهاییام میخوندم

تابستون فقط زیست و شیمی دهمو خوندم

از مهر هم دوازدهمو استارت زدم

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرت انلاین بگیرم ؟یا برم خود اموزشگاه

بستگی به فهم خودت داره من با انلاین هم میفهمم اما بعضیا حوصله انلاین دیدن ندارن حضوری میرن

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

بستگی به فهم خودت داره من با انلاین هم میفهمم اما بعضیا حوصله انلاین دیدن ندارن حضوری میرن

الان تو سایت دیدم برا نهم

فقط پکیج تیزهوشان داشت اخه

کاربر مرد هستم🧔🏼🧔🏼🧔🏼   /11228/

مرتیکه ماهی ۲ میگیره ماه اول ۱۵۰۰

من مشاورم ۱ میگیره 

تماس در هفته روزی دوروز 

ولی برنامه سه روزه میده 

از مجموعه زودبیسته خوبه بنظدم اما همش تلاش خود ادمه

اره میدونم خیلی مهمه ازین ب بعد بیشتر وقت میزارم...اخه عمومیام هست نمیرسم اصلا ب تست

ببین دیگه باید اینارو هماهنگ کنی 

مثلا من از تجربه خودم برات بگم من مدرسه رو تا اسفند که معلما تموم کنن میرفتم چرا؟ چون پولی نداشتم ک بدم پای کلاسای آنلاین ماز و کلاسینو و فلان و بیسار و  از طرفی وجدانمم اجازه نمیداد برم از تل ببینم هر درسی معلم میداد چ عمومی چ تخصصی همون روز ک میرسیدم خونه میخوندمش و جلسه بعدم که قرار بود برم مدرسه دوباره میخوندم اینو از اول سال انجام دادم باعث شد نهایی نمره های خوبی کسب کنم و دیگ عملا تو فرجه امتحانای نهایی استرسی نداشتم و شب امتحانی نبودم

این کار کلا شاید یک ساعت از من وقت میگرفت 

تکلیفای نوشتنی مدرسه هم شبا بعد از برنامه تست زنیم انجام میدادم یا تو مدرسه 

بقیه وقتم میرفت صرف تست چهار تا درس تخصصی که برسم به بودجه بندی قلم چی 

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

الان تو سایت دیدم برا نهمفقط پکیج تیزهوشان داشت اخه

برای امسالت میخوای بگیری؟

فک کردم واسه دبیرستان میخوای 

هدفت چیه میخوای سمپاد بری ؟

وای مبارکت باشه چه رشته خوبی اوردی😍نهایی نمراتت در حد چند بود ک تراز نزدیک نه هزار داد😁

اره مورد علاقم بود ممنونم گلم

والا اکثرا ۱۹ بود 

یکی دو تا ۱۸ و خورده ای هم داشتم

و پایین ترین نمرم ۱۷ بود برای سلامت بهداشت فک کنم فارسیمم ۱۷ و خورده ای بود بقیه دیگ همون ۱۹ و ۱۹ خورده ای اکثرا

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

ببین دیگه باید اینارو هماهنگ کنی مثلا من از تجربه خودم برات بگم من مدرسه رو تا اسفند که معلما تموم ک ...

عملکرد خوبی داشتی خیلی خوبه آفرین 

من توی تلگرام میبینم ولی با خودم قول و قراری گذاشتم ک اگه دانشگاه رفتم نصف پول ماهانه ای ک خانواده بهم میدن رو پس انداز کنم و کلاساشون رو شرکت کنم تو خود موسسه 

الان مجبورم فعلا بحث آیندمه

منم دوساله نهاییم ب نسبت خوبه 

اره مورد علاقم بود ممنونم گلموالا اکثرا ۱۹ بود یکی دو تا ۱۸ و خورده ای هم داشتمو پایین ترین نمرم ۱۷ ...

عالی بوده نمره هاتم♥️

موفق باشی 🤗

ببین دیگه باید اینارو هماهنگ کنی مثلا من از تجربه خودم برات بگم من مدرسه رو تا اسفند که معلما تموم ک ...

از بعد اسفند به بعد هم تا یکی دو هفته بعدش درگیر تموم کردن بعضی درسای تخصصی و تست زنیشون بودم

اما همزمان اون ۴ تا عمومی هم مرور میکردم

بعد دوباره بازه نزدیک به کنکور اردیبهشت تست فقط 

بعد کنکور فقط تشریحی تا تموم شدن نهاییا 

دوباره بعد نهاییا تست برا کنکور دوم

عملکرد خوبی داشتی خیلی خوبه آفرین من توی تلگرام میبینم ولی با خودم قول و قراری گذاشتم ک اگه دانشگاه ...

انشاءالله که موفق باشی خانومی🥼🥼📚🌡🚑💅🏻

از بعد اسفند به بعد هم تا یکی دو هفته بعدش درگیر تموم کردن بعضی درسای تخصصی و تست زنیشون بودماما همز ...

سال سختی بود نه؟

من میخوام نهاییم خیلی بالا بشه نمره هام تا کنکورم جبران شه چون تست ریاضی فیزیکم ضعیفه 

انشاءالله که موفق باشی خانومی🥼🥼📚🌡🚑💅🏻

مرسی♥️👻