2777
2789
عنوان

ولی خواب بعد مدرسه😁😂

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 43 پست
خسته نباشی.تو تجربی چه درس هایی هست؟مثلا عربی کامل حذف میشه؟

چرا حذف شه 

والا هیچکی اندازه من تاحالا عربی نخونده😂

از دهم نهایی بودیم ما و برای نهایی هم باید همه درساتو اوکی باشی ک نمره بالا ۱۸ ۱۹ بگیری

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

چرا حذف شه والا هیچکی اندازه من تاحالا عربی نخونده😂از دهم نهایی بودیم ما و برای نهایی هم باید همه د ...

یعنی همه اینای نهم هست؟

چندتا کتاب دیگه هم اضافه میشه؟

کاربر مرد هستم🧔🏼🧔🏼🧔🏼   /11228/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عالیه عزیزم اگر واقعا تو اون ۸ ۹ ساعت فقط درس میخونی و تحلیل میکنی عالیه من خودم روزای تعطیل نهایت ن ...

چی قیول شدی😁

رنج نمرات و تراز کنکورتم دوس داشتی بگو

مدرسه میرفتی

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

نه واقعا میخونم اگه نخونم یا حواسم پرت شه چند دقیقه تایمرو قطع میکنم چند دقیقه بیشتر میخونم دوباره ک ...

حرکت اولت خوبه همینو ادامه بده

ولی از من به شما نصیحت مهارت و تسلط فقط با تست زنی زیاد بدست میاد شما سعی کن ۷۰ درصد تایمتو بزاری رو تست زنی جدی میگم 

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

چرا حذف شه والا هیچکی اندازه من تاحالا عربی نخونده😂از دهم نهایی بودیم ما و برای نهایی هم باید همه د ...

بعد یچیزی

امسال به نظرت برم کانون بهتره یا ماز؟

خودت چی میرفتی؟

یعنی همه اینای نهم هست؟چندتا کتاب دیگه هم اضافه میشه؟

نهمی هستی؟

تجربی بزار برات بگم 

عربی فارسی زبان دین و زندگی زیست شیمی فیزیک ریاضی جغرافیا دهم داره

یازدهم این درسا ب همراه یه کتاب تاریخ ۳۰۰ صفحه ای که نهایی هم هست و یک زمین شناسی 

دوازدهم تااریخ و جغرافیا نیست بجاش هویت و سلامت هست

شخصا خودم از تاریخ فرار کرده بودم نمیدونستم تجربی هم داره 

خلاصه امتحان نهاییتشونم سخت میگیرن دروس عمومی

چی قیول شدی😁رنج نمرات و تراز کنکورتم دوس داشتی بگومدرسه میرفتی

من اتاق عمل روزانه استان خودمون

تراز نهاییم ۸۹۰۰ بود و تراز کنکورم رو رنج ۸۰۰۰ بود

تراز کلم شد ۸۴۸۰ 

بخاطر نهایی خوب باعث شد ازون مرز ۸۰۰۰ عبور کنم وگرنه که بدبخت میشدم😂

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

نهمی هستی؟تجربی بزار برات بگم عربی فارسی زبان دین و زندگی زیست شیمی فیزیک ریاضی جغرافیا دهم دارهیازد ...

اره نهمم🗿😂

بازم خوبه 

من بقیش رو. به جرز عربی دوست دارم

بعد یچیزیامسال به نظرت برم کانون بهتره یا ماز؟خودت چی میرفتی؟

اولش جو گیری بعد وسط راه ول میکنی ازمونو من دهم خیلی میخوندم یازدهم کم کار تر شدم ولی الانم میخونم 

ولی انشاءالله مثل من نباشی

پکیج الماس مازو بگیری بهتره بنظرم 

هم کلاس انلاینه هم ازمون واسه سه سالش فک کنم ۱۵ تومن باشه 

اولش جو گیری بعد وسط راه ول میکنی ازمونو من دهم خیلی میخوندم یازدهم کم کار تر شدم ولی الانم میخونم و ...

خوبه پس

خودت ماز داشتی؟

راضی بودی؟

حرکت اولت خوبه همینو ادامه بدهولی از من به شما نصیحت مهارت و تسلط فقط با تست زنی زیاد بدست میاد شما ...

اره میدونم خیلی مهمه 

ازین ب بعد بیشتر وقت میزارم...

اخه عمومیام هست نمیرسم اصلا ب تست 

من اتاق عمل روزانه استان خودمونتراز نهاییم ۸۹۰۰ بود و تراز کنکورم رو رنج ۸۰۰۰ بودتراز کلم شد ۸۴۸۰ بخ ...

وای مبارکت باشه چه رشته خوبی اوردی😍

نهایی نمراتت در حد چند بود ک تراز نزدیک نه هزار داد😁

خوبه پسخودت ماز داشتی؟راضی بودی؟

نداشتم ولی خیلیا دارن راضی ان