2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته توروخدا بیاید 😔

186 بازدید | 28 پست

شوهر شما هم وقتی مریض میشید یا درد شدید دارید یا دیسک کمر یا هرچییییی اهمیت میده ؟ 

وضع مالیمونم جوری نیست که خودم برم دنیال دوا درمانم قد دنیا دلم گرفته😔

مثلا یه نمونه جاریم پاش پیش خورده بود ولی در حد ناجور نبود فقط درد داشت شوهرش انقددددد گفت بریم دکتر 😔

یا مثلا تا سرما بخوره میبرش دکتر ولی شوهر من ....

هییییی دلم میخواد برم یه جای دوووور خیلی دورررررر خیلی خیلی دوررررر تنهای تنها😭😭😭

آدم‌ها به سه شکل وارد زندگیمون میشن : برای یک عمر ، برای یک فصل ، برای یک درس...

بیمه تامین اجتماعی مگه نیستین؟

واقعا چرا فکر میکنید با تامین اجتماعی میشه همه کار کرد؟ حتی با بیمه تکمیلی هم باید هزینه بدی اولش بعدشم من مشکلم دردام نیست مشکلم رفتار شوهرمه 😔

آدم‌ها به سه شکل وارد زندگیمون میشن : برای یک عمر ، برای یک فصل ، برای یک درس...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا سخته زندگی مدارا با این افراد صبر حوصله و اعصاب پولادین لازمه بسختی میشه کنار بیای 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

شوهرمنم همین 😔غصه نخور تنهانیستی

چند ساله ازدواج کردین جانا ؟ واقعا حس خیلی بدیه انقد حالم بدههههههه😭😭😭😭

واقعا سخته زندگی مدارا با این افراد صبر حوصله و اعصاب پولادین لازمه بسختی میشه کنار بیای

خیلی سخته خیلی خیلی هرچی میخوام خودمو بی تفاوت نشون بدم نمیشه😔

من همسرم اصلا اینجوری نبود ولی الان باردارم و به اختلاف خوردیم ۵۰ روزه یکبارم حالمو نپرسیده نه خودمو ...

واقعا چجوری دلشون میاد اخه😔

خیلی سخته خیلی خیلی هرچی میخوام خودمو بی تفاوت نشون بدم نمیشه😔

ن اتفاقا برعکس پیگیر باش 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر