2777
2789
عنوان

بچها لطفاً بیایید اینا طبیعیه توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 36 پست

ن عزیزم اصلا طبیعی نیست 

منم رشته م انسانی هست و مشاور دارم و مشاور باید در تمام مراحل درسی کمکت کنه آخر هر هفته برنامه هفته بعدتو بده و وقتی تو ازش سوال میپرسی نباید فقط بگه مرور کن باید برنامه های بعدیتم بهت بده و بخصوص روش مطالعه بهت بگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عزیزم اصلا طبیعی نیست منم رشته م انسانی هست و مشاور دارم و مشاور باید در تمام مراحل درسی کمکت کنه ...

عزیزم شما چندم انسانی هستید

روش مطالعه رو کامل برام توضیح داده با کلیپ ... اما حتی گزارش کار هم نخواسته هوووف

عزیزم شما چندم انسانی هستیدروش مطالعه رو کامل برام توضیح داده با کلیپ ... اما حتی گزارش کار هم نخواس ...

دهم هستم عزیزم.

چرا گزارش کار نخواد؟! من بعضی شبا که نمیفرستم  حالا به هر دلیلی خودشون پیام میدن میگن بفرستین.اگه بگم فلان دری رو نخوندم باید جبرانش کنم و تعداد تست هامم کم باشه باید بیشترش کنم و خودش روش کار رو کاااملا میگه 

منظورتون چیه که روش مطالعه رو با فیلم بهتون توضیح داده؟

دهم هستم عزیزم.چرا گزارش کار نخواد؟! من بعضی شبا که نمیفرستم حالا به هر دلیلی خودشون پیام میدن میگن ...

موفق باشی عزیزم ببین مثلا یه کلیپ در کرده بود با صدای خودش می‌نوشت و مرحله به مرحله توضیح میداد

موفق باشی عزیزم ببین مثلا یه کلیپ در کرده بود با صدای خودش می‌نوشت و مرحله به مرحله توضیح میداد

ممنونم عزیزم همچنین. 

و اینکه روش مطالعه یاد دادن این نیست

مشاورتون رو از موسسه انتخاب کردین؟