2777
2789

بچها من مشاور کنکور گرفتم و الان روز دوم هستش برنامه برام فرستاده و قرار شده که هر موقع نتونستم برم مدرسه بهش خبر بدم که برا صبح هم برام برنامه بچینه دیشب ساعت ۱۹:۴۹ دقیقه قرار شد که من نرم مدرسه ( چون معلوم نبود معلم داریم یا نه) بعد بهم گفته بود ۱/۵ ساعت زمان بزا برای یک درس تاریخ ( یک درس تاریخ انسانی رو بچها واقعا نمیشه تو ۱/۵ ساعت جمع کرد )  و  بعد اینو هم همون لحظه با ویس بهش گفتم  و گفتم که فنون رو هم که تو برنامه قرار دادید یک ساعت بیشتر از زمانی شد که شما گفتید .... بعد آخر شب ساعت ۱۲ اومد یه ویس گرفت گفت آفرین بعد رفت !!!!!!! بعد من خوب برای امروز صبحم برنامه نداشتم دوباره صبح ساعت ۶ پاشدم به امید اینکه گفته باشه چی بخونم دیدم هیچی اومدم دوباره  ساعت ۷.۵پرسیدم ازش منم دیدم ج نامیده خودم نشستم درس تاریخ رو که نتونستم دیروز تموم کنم رو خوندم ....ساعت ۱۰ صبح اومد پیاده داد که برو مرور کن اگه مشکلی داری .... بنظرتون اینا طبیعیه یا من حساسم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ولی حواستو جمع کن که حقتو نخوره و برات وقت بزاره

من میگم الان روز دومه نمیشه قطعی گفت داره کم می‌زاره ولی ....... نمی‌دونم واقعا هزینه ای که داره میگیره هم کم نیست ماهی ۲ تومن

ن نیست 

چقدر دادی پول؟؟ 

خودت بخونی خیلی بهتره

من پارسال یک مشاور گرفتم همیشه سوالام جواب میداد ماه به ماه هم پول میگرفت نه یکجا 

اصلشم اینکه ماه به ماه بگیرن بعضی مشاورا میگن

من نتونستم باهاش ادامه بدم چون حال روحیم خوب نبود عزیزم از دست داده بودم 

...

من میگم الان روز دومه نمیشه قطعی گفت داره کم می‌زاره ولی ....... نمی‌دونم واقعا هزینه ای که داره میگ ...

نه من نمیگم کم میزاره. ولی کلا مشاورا بدشون میاد بهشون بگی تایمی که دادی مناسب نیست بیشترش کن. منم هر وقت میگفتم یه دعوایی میشد. ولی خب در کل حواستو جمع کن که پولت هدر نره. خوبه که ماهانه گرفتی. اگه نساختین باهم میشه عوضش کرد