2777
2789
عنوان

نمی‌دونم برادرمو چشم کردن اصلا بچه حالش خرابه

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 39 پست
اب می تونه بخوره؟ من موقعی هایی که هیچی نمی تونستم بخورم چایی سبک می خورم زیاد با قندببین ابمیوه ای ...

اره فقط مایعات می‌تونه بخوره اصلا هر چی غیر از مایعات نمیتونه بخوره مرسی عزیزم چشم 

خدا از کسایی نگذره ک چشم میکنن مردم و خدا ازشون نگذره.تخم مرغ بشکون یا اسپند دود کن.منم داداشی دارم ...

دقیقا عزیزم یه ماشالا بگن اینجوری نمیشه نگران نباش ایشالا بود ازدواج میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکستن درست نشد نمی‌دونم چیکار کنم

یه بار نه 

بازم بشکن

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

دقیقا عزیزم یه ماشالا بگن اینجوری نمیشه نگران نباش ایشالا بود ازدواج میکنه

نمیتونم حسودن.ما هم فامیل اینطوری داریم همه ازشون فراریه زندگی میپاشونن.خواهرم نامزد کرد از همه مخفی کرد تا این اواخر ازش فهمیدن زنگ زدن ب من کلب ناراحتی کردن ک چرا ب ما نگفتین یکی بگه نامزدی لازم نکرده کسی بدونه مجبور شد تا از هم نپاشیده سریع عقد کنن

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

ما هم فامیلامون اینجوریه سمی هستن دیگه چشم دیدن ندارن

دقیقا جلو روت خوشحالی میکنن از پشت یر از حسادت میخان با هزار تیکه بشن.خواهرم بنده خدا ی نامزدی کرد بعد همین ک استوری و تبریک گذاشتم بهم خورد.حتی مامانم عقد کرد هم ب کسی نگفت

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

اصلا هر کاری میکنم به لقمه غذا نخورده میگه نمیتونم نمی‌دونم چیکار کنم میترسم بیهوش بشه والا

گوشت یا مرغ بذار بپزه فوقش آبشو یکم نون بریزه توش بخوره مقویه ،اگرم خیلی حالش بده وضعف داره ببر دکتر سرم و ب۱۲ میزنن  سرحال میشه

این نیز بگذرد...

من روده ام عفونتداشت قبلا استفراغ وهضم نکردن غذا ودرد شکم داشتم بعدش ببخشید اسهال خونی کسی نفهمید در ...

شما رفتید دکتر

کسی که بدون نظر دکتر انتی بیوتیک بندازه بالا، بله اشتباهه

🌷🌷👏