2777
2789
عنوان

نمی‌دونم برادرمو چشم کردن اصلا بچه حالش خرابه

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسفند دود که تخم مرغ براش بشکن 

شایدم شام خورده مسموم شده

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

شاید کیک یا غذا بهش نساخته،سوپ بده بهش اگه یبوست داره داخلش کره یا روغن زیتون بریز شکمو نرم میکنه،برای تهوع هم قرص اندانسترون بزن اینترنت میبینی خیلی خوبه منم گاهی بخاطر مشکلات گوارشی اینطوری میشم میخورم خوب میشم

این نیز بگذرد...

شاید کیک یا غذا بهش نساخته،سوپ بده بهش اگه یبوست داره داخلش کره یا روغن زیتون بریز شکمو نرم میکنه،بر ...

اصلا هر کاری میکنم به لقمه غذا نخورده میگه نمیتونم نمی‌دونم چیکار کنم میترسم بیهوش بشه والا

حرز امام جواد بگیرید بعضی افراد سریع چشم میخورن تمامی چشم خوردن ب این صورت نیست خود من دعوا میوفته وسط زندگی سرد میشیم دور میشیم از همسرم خودم میفهمم چشم نظر

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   

اب می تونه بخوره؟ من موقعی هایی که هیچی نمی تونستم بخورم چایی سبک می خورم زیاد با قند

ببین ابمیوه ای یا چایی یا اب خالی می تونه بخوره ؟ چون میاره دستشویی 

ابمیوه فکر کنم اناناس برای یبوست خوب باسه از چت جی بی تی بپرس

...

آنتی بیوتیک نباید سر خود مصرف بشهای خدا

من روده ام عفونتداشت قبلا استفراغ وهضم نکردن غذا ودرد شکم داشتم بعدش ببخشید اسهال خونی کسی نفهمید دردم رو رفتم دکتر گفت عفونت داره روده ات چندماه طول کشید تاخوب شدم حالا سفیکسیم آنتی بیوتیک ضررش چیه؟

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

یا خدا چیکار باید کنم

خدا از کسایی نگذره ک چشم میکنن مردم و خدا ازشون نگذره.تخم مرغ بشکون یا اسپند دود کن.منم داداشی دارم بنده خدا ۳۵سالشه هرجا میره خاستگاری نمیشه انگار بختش بستن 

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

براش مدام تخم مرغ بشکون 

بده یه ادم وارد بشکونه اسم همه رو بگو 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴