2777
2789
عنوان

بچها کمک واقعا کمک لازم دارمممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 50 پست
الان چیکار کنم؟شکایت؟یا به بابام بگم؟ میترسم گوشیمو بگیره عکس و فیلمامو یکاری کنه

به پسره بگو جرعت داری کاری کن. ازت شکایت میکنم. بترسونش فعلا کاری نکن و به پیششم نرو. اگه خواهرت ا مادرت در جریانه به اونا بگو به بابات نگو 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به پسره بگو جرعت داری کاری کن. ازت شکایت میکنم. بترسونش فعلا کاری نکن و به پیششم نرو. اگه خواهرت ا م ...

اگه نترسید برم پیش پلیسسسس؟

همون چشم آبی قبلی مسیحی ام🛐اکانت دست دو نفره❕❕❕

میدونم میگم چیکار کنم؟به بابام بگم؟

آره بگو و باهم برید کلانتری اینجوری اون باید بیاد براهمه چی تعهد بده که عکس و فیلما و شماره فامیلاتو از گوشیش پاک میکنه و سو استفاده نمیکنه و برای تهدیدت هم جریمه میشه و از زندگیت پاشو میکشه بیرون

اینجوری تو فقط ضررت اینه که جلو بابات خجالت زده میشی و پدرها محرم رازن و دیگه هیچ کسی نمیفهمه

اگه نترسید برم پیش پلیسسسس؟

اگه غلطی کرد. برو دفتر خدمات قضایی شکایت کن و کمکی هم لازم بود ازم بپرس بگم. وکیل هستم. ولی اون جور پسرا بی عرضه و ترسو هستن هیچ غلطی نمی تونن کنن

نگاه اومده تو گوشیممثلا میخوام که قفل گوشیم رو باز کنم شماره اون رو صفحست و میگه مالک گوشیه ولی نیست ...

برو تو تنظیمات شرایط اضطراری اونجا رو ببین چیزی نوشته ؟

یه اسکرین بده تا بهتر راهنماییت کنم

بنظر من بهتره ازش شکایت کنهیه دفه اییبه خودشم نگه

آخه جرمی مرتکب نشده طرف. شکایتم کنه رد میشه طرف می آد انکار میکنه میگه من ایشونو نمی شناسم دروغ میگه

آره بگو و باهم برید کلانتری اینجوری اون باید بیاد براهمه چی تعهد بده که عکس و فیلما و شماره فامیلاتو ...

نه بابام همیشه کمکم میکنه میدونم پشتمه

بعد واسه گوشی چیکار کنم؟اگه بیاد ادعا کنه بگه گوشی منه اصلا چی؟چون مالکیتش رو به اسم خودش زده بدون اینکه من اطلاعی داشته باشم

همون چشم آبی قبلی مسیحی ام🛐اکانت دست دو نفره❕❕❕