2777
2789
عنوان

دیروز مادرشوهرم اومد خونم منم هیچی بهش نگفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 49 پست
مادرشوهرا اکثرا همینطورن چون اگه زیاد اطلاعات بدن حس میکنن بزرگتر بودن یا کنترلشون روی اوضاع زیر سوا ...

خب نمیشه

ببین دختر دایش باردار بود به من نگفته بود

زایمان کرده بود به من نگفته بودن

چون بچه پنجمش بود من اصلا به ذهنمم نمیرسید که این دیگه بچه بیاره بعد تو یه مهمونی بچشو بغلش دیدم با تعجب گفتم این بچه مال کیه؟!!!!! اینقدرر زشت شد...حالا میگن من چشمشون زدم! اخه خیلی تعجب کردم 

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوایل ازدواج میومد خونم اخراش میکفتم سلام برسون...با لحن پر و تند میگفت به کی؟؟ میگفتم به جاری به با ...

وووواااایییییی استارتر یه فوبیا به فوبیاهام اضافه شد🤣🤣🤣

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

میدونه من جواب نمیدم زنگ میزنه از زیر زبون شوهرم میکشه

اه یاد مادرشوهرسابقم افتادم اعصابم خرد شد.یه بار زنگ زده بود اطلاعات جمع کنه فکر میکرد من خونه نیستم عین بازجویی یه لیست سوال از پسرش میپرسید اونم چیزای احمقانه که اصلا نمیدونم به چه دردش میخورد پدرومادر من کی میان؟کی برمیگردن؟کجاها قراره بریم؟کدوم هتل؟

همه رو از قبل از منم پرسیده بود گفته بودم تا ببینیم معلوم نیست. یکی نیست بگه بدبخت خب این اطلاعات به چه دردت میخوره؟

ببخشیدریدن میاد خونتمنم اینقدر سردم باهاش که خودش میدونه دوست ندارم بیاد پیشم

منم سردم ۷ ساله اما باز میاد البته جدیدا حداروشکر خیلی کم شده

اوایل ازدواج میومد خونم اخراش میکفتم سلام برسون...با لحن پر و تند میگفت به کی؟؟ میگفتم به جاری به با ...

خدایا چه اسکلیه.اینطور آدما معمولا ذهنشون پر از نقشه و توطئه برای بقیه است وگرنه آدم سالم به ذهنش نمیرسه همچین چیزی بگه.

خب نمیشهببین دختر دایش باردار بود به من نگفته بودزایمان کرده بود به من نگفته بودنچون بچه پنجمش بود م ...

خب از این به بعد سعی کن رو خودت کنترل داشته باشی واکنشت زیاد نباشه حتی وقتی هم فهمیدی به یه مبارک باشه اکتفا کن از هرکسی هرچیزی توقع داشته باش که تعجب نکنی مثلا دایی شوهرت سه تا زن بگیره مامان بزرگ شوهرت حامله بشه هررررچی.

من هم دقیقا همینجوری ام میرم مهمونی کللللی تغییرات میبینم همه رو با لبخند و سکوت رصد میکنم

اه یاد مادرشوهرسابقم افتادم اعصابم خرد شد.یه بار زنگ زده بود اطلاعات جمع کنه فکر میکرد من خونه نیستم ...

وای دقیقا جاریمم همینو میگه 

میگه اول زنگ میزنه به جاریم اخه اونا شهر دیگن نمیتونه بره دایم خونش

بعد زنگ میزنه همون سوالا رو از برادرشوهرم میپرسه

خب از این به بعد سعی کن رو خودت کنترل داشته باشی واکنشت زیاد نباشه حتی وقتی هم فهمیدی به یه مبارک با ...

تو خیلی مسلطی افرین

البته منم دارم رو خودم کار میکنم مثلا همین دحتر دایی بعدیشم که اورد دیگه تعجب نکردم خیلی سعی کردم عادی باشم خخخخخخ