2777
2789
عنوان

دیروز مادرشوهرم اومد خونم منم هیچی بهش نگفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله خوب کاری کردی من باشم هر چی میپرسید هم میگفتم نمیدونم،خبر ندارم😅

میدونه من جواب نمیدم زنگ میزنه از زیر زبون شوهرم میکشه

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

مادرشوهرا اکثرا همینطورن چون اگه زیاد اطلاعات بدن حس میکنن بزرگتر بودن یا کنترلشون روی اوضاع زیر سوال رفته به نظر من اقتضای سن و بزرگتر بودنشونه حساس نشو فقط تو هم اطلاعات زیاد نده وقتی هم چیزی فهمیدی یجوری رفتار کن که کسی متوجه نشه نمیدونستی و واست جدیده ولی قیافه نگیر زشته

بخدامثلا برادرشوهرم قرار بود اسباب کشی کنن اگه بپرسی رفتن خونه جدید یا نه؟ میگه چطوررر؟؟؟؟؟ زنگ بزن ...

واااا😑😑😑من جات بودم این اخلاقشو بروش میوررم‌و دلیلشو میپرسیدم ک چرا اینطوریه

شوهرت چی میگه این وسط ؟

بله حقشه مادرشوهر منم اوایل ازش میپرسیدم فلانی مثلا خواهر شوهرم خوبه میگفت من که فضول نیستم منم میب ...

وای وقیقا هی میگه من نپرسیدم من نمیدونم اخه لامصب دارم احوالشو میپرسم

یا میگم سلام برسون...میگه خودت هر وقت دبدیش سلام برسون! اینجوری میوفته گردن من! خب اخه من دیدمش که خودم بلدم سلام کنم....

وای وقیقا هی میگه من نپرسیدم من نمیدونم اخه لامصب دارم احوالشو میپرسمیا میگم سلام برسون...میگه خودت ...

خیلی نو بره این سلام کردن هم بهش هم واجب نیست یهو دیدی گفت به من سلام نکن هروقت روحمو دیدی سلام کن

واااا😑😑😑من جات بودم این اخلاقشو بروش میوررم‌و دلیلشو میپرسیدم ک چرا اینطوریهشوهرت چی میگه این وسط ...

اوایل ازدواج چند سال پیش به روش اوردم اخه دعوا شد که چرا من نمیرم خونشون منم گفتم حرفی نداریم بزنیم همش از زندگی من میپرسی هرچیم ازت میپرسم میپیچونی...اونم جواب سر بالا داد منم هی کم کم باهاش سرد شدم ...خودش میدونه ازش خوشم نمیاد دیگه

میدونه من جواب نمیدم زنگ میزنه از زیر زبون شوهرم میکشه

مهم اینه ک شما چیزی نگی بهش ،مادر شوهر من هر وقت منو میبینه از جاریا میپرسه من میگم خبر ندارم ازشون تو روی خودم نگا میکنه بعد ب شوهرم  میگه چیزیم باشه این نمیگه ک ب من😂😂

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝
خیلی نو بره این سلام کردن هم بهش هم واجب نیست یهو دیدی گفت به من سلام نکن هروقت روحمو دیدی سلام کن

اوایل ازدواج میومد خونم اخراش میکفتم سلام برسون...با لحن پر و تند میگفت به کی؟؟ میگفتم به جاری به بابا...میگفت نه نه من یادم میره بعد اون دنیا گردنمه! خودت هر وقت دیدی سلام برسون!

وای وقیقا هی میگه من نپرسیدم من نمیدونم اخه لامصب دارم احوالشو میپرسمیا میگم سلام برسون...میگه خودت ...

چ ادم بی خیریه این ک ی سلامم زورش میاد ببره حتما فتنه هم میکنه خبرا ی شما رو چپکی ببره 

تار و پود چادر تووووووو  تار و پود زندگیمههههههههه 🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم