2777
2789
عنوان

دیروز مادرشوهرم اومد خونم منم هیچی بهش نگفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 49 پست
خدایا چه اسکلیه.اینطور آدما معمولا ذهنشون پر از نقشه و توطئه برای بقیه است وگرنه آدم سالم به ذهنش نم ...

اره دقیقا اون موقع ۲۳ سالم بود اصلا انتظار اینو نداشتم اینجور بگه منتظر بودم بگه سلامت باشید اصلا لال میشدم دیگه 

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
تو خیلی مسلطی افرینالبته منم دارم رو خودم کار میکنم مثلا همین دحتر دایی بعدیشم که اورد دیگه تعجب نکر ...

منو شوهرم خبرا رو که میشنویم خودمونو سفت نگه میداریم عادی باشیم میایم خونه با هم منفجر میشیم از تعجب و خنده.

به شوهرم هم نمیگن خبرا رو مثلا شوهر خاله شوهرم زن دوم گرفته ما بعد یک سال و نیم فهمیدیم اصصصلا به روی خودمون نیاوردیم تو خونه فقط تعجب کردیم همین.

یا پسرعمه شوهرم جدا شدن همممه میدونستن ولی به ما نگفته بودن ما هم اصلا به روی خودمون نیاوردیم که نمیدونستیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو شوهرم خبرا رو که میشنویم خودمونو سفت نگه میداریم عادی باشیم میایم خونه با هم منفجر میشیم از تعجب ...

افرین واقعا هم خودت هم شوهرت

منم باید اینجوری بشم خوشم اومد

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند