2777
2789
عنوان

شوهرم پاهامو گرفت ببینه سردم شده یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید ولی کاش همراه تر بود خیلی دلم میخواست این روزا بیشتر بهم محبت کنه بهم ثابت کنه منو از بچه بیشتر ...

ببین اینا فقط تو فیلما است آرزوهای ماست که می بینم و دلمون میخواد واقعیت اینه که  جامعه ما خراب ، داغون فشار زندگی تو ایران برای کسی روحیه نمیزاره  زن قوی باش و از مردن حمایت کن چون من الان بعنوان یه زن شاغل  واقعا  می بینم همه مریض و دیوونه شدن و کسی که بیرون باشه قطعا مشکلاتی پیدا می‌کنه 

ولی محبتش کم شده اصن همراه نیست همش عجله بچه رو داره منم استرسی شدم اون روز گفت اندازه شش تا بچه خرج ...

بهش حق بده مسیر یکم اذیتت کننده است

جفتتون حق دارید تو به توجه بیشتری نیاز داری ولی فکر کن اون هم باید به فکر کار و چرخوندن زندگی باشه هم به فکر این مسیر حق بده یکم خسته بشه 

تو بهش محبت میکنی ؟ رابطه رو گرم نگه دار 

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

بهش حق بده مسیر یکم اذیتت کننده استجفتتون حق دارید تو به توجه بیشتری نیاز داری ولی فکر کن اون هم بای ...

من وقتی میبینم هی من باید برم طرفش دیگه نمیرم راستش 

خب به وضوح میبینم دلش خوش نیست 

من وقتی میبینم هی من باید برم طرفش دیگه نمیرم راستش خب به وضوح میبینم دلش خوش نیست

باهاش درمیون بزار این حس و حالت و

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

من همه راه هارو میرم یبارم سقط شد

خب پس دیدی که میشه و میتونی حامله بشی! کماج میدونی چیه؟ بذار دستورشو از مامانم میپرسم بهت میگم.خیلب تقویت کنندست با اون موادی که مامانم میدونه .باید ۴۰ روز بخوری تا بدنت از این ضعف در بیاد

ببین اینا فقط تو فیلما است آرزوهای ماست که می بینم و دلمون میخواد واقعیت اینه که جامعه ما خراب ، دا ...

اره ولی من زنداداشم ده سال بچه دار نشد بخدا داداشم از گل نازکتر بهش نگفت حتی ما هم اجازه نمیداد کلامی درباره بچه بگیم وقتی شوهرم تو دوسال اینقد عوض شده ازش بدم میاد

اگه دوست نداشت اصلا باهات نمیومد. یه دوستی داشتم وقتی بخاطر سقط شدن بچه ای که بخاطر مشکل شوهرش سقط شده بود رفته بود بیمارستان هم شوهره نرفت باهاش. مردا به کسی که دوسش ندارن کوچکترین توجهی نمیکنن

اگه دوست نداشت اصلا باهات نمیومد. یه دوستی داشتم وقتی بخاطر سقط شدن بچه ای که بخاطر مشکل شوهرش سقط ش ...

شوهر منم سر سقطم نیومد پیشم 

بعدا گفت چون خودمم داغون بودم نیومدم 

ولی من اینقددد دلم میخواست بیاد بغلم کنه روحیه بهم بده