طرفداری نه ولی هنوز پرونده به دلایلی درحال بررسیه چون همه چیز مشکوکه کاسه ای زیر نیم کاسه هست مشخصه خودش خواسته و تجاوز نبوده چون روزای اول حرفهاش با حرفهای جدیدش فرق داره اون زمان گفته بود منو به زور سوار ماشین کرده منو دزدیده یعنی یه جرم آدم ربایی که جرم سنگینیه.
جدیدا گفته منو برای بستن قرار داد دعوت کرد خونش، یک زن هم واسطه بوده که پژمان بهش تجاوز کنه، خب این زن کیه؟ بازیگره؟ معروفه، قصدش از این واسطه گری چی بوده تجاوز بشه به تو؟ چطوری ادم ربایی تبدیل شد به دعوت؟
بعد این چرا باید بره خونه طرف قرار داد ببنده؟ این دختر نگفته چرا تو خونه باید بیام؟ مگه همه تو خونه قرار داد میبندن پس محل کار و فضای عمومی برای چیه؟
مگه کارگردانها یا چه میدونم تهیه کننده ها با بازیگرا قرار داد نمیبندن؟ بازیگرا میرن با بازیگر قرار داد میبندن؟
بعد انگار حرفهایی که جدیدا زده مثل فیلمهاس
مواد کشید فوت میکرد تو صورتم
(مثل فیلمهای مافیا)خب تو چرا همونجوری نشستی نگاه کردی رفتارهاشو ندیدی؟
دادی، فریادی، جیغی، شکستن شیشه ای، در کوبیدنی بابا مجتمع بوده هرطبقه چندتا واحد مردم و همسایه ها میشنیدن صدای دعوا و جیغ دختره ولی هیچکس هیچی نشنیده
بعد قبلا گفته بود دستها و پاهایم را بست خب بازم تو داد و بیدادی نکردی ساکت خوابیدی؟
جدیدا گفته تجاوز کرد نئشه بود خوابید من فرار کردم مگه دست و پاهات به تخت بسته نبود چطوری فرار کردی پس؟
قبلش اصلا اسم کلید رو نیورده بود الان تو اظهار نظرهای جدیدش گفته اون خوابش برد من کلیدهارو پیدا کردم فرار کردم.
خب بالاخره دست و پات بسته بود یا نبود؟
با دست و پاهای بسته به تخت فرار کردی؟
میگه اومدم بیرون جیغ و داد کردم
اونم تو شهر شلوغی مثل تهران، اونم تو یک مجتمع شلوغ بعد میگه همسایه ها اومدن گفتن برو پزشکی قانونی.
خب 6ماه شد این شاهدین کجان پس؟
پزشکی قانونی 6ماه پیش چرا تجاوز رو تائید نکرد تو رفتی؟
چرا اون زن واسطه رو نگفتی کیه برن بگیرنش؟ مگه پلیس نرفته تحقیق کرده از همسایه ها چرا هیچی نگفتن تازه چندین نفر گفتن یه دختره همیشه آویزون پژمان جمشیدی بوده با فلان ماشین چپ و راست میومده این مجتمع.
شاید خانم با میل خودش رفته خونه بعد از داشتن رابطه با رضایت... دعواشون شده، اختلافی بینشون پیش اومده یا پولی میخواسته هر اتفاقی ممکنه بینشون افتاده باشه دختر حرصی شده لج کرده رفته شکایت کرده بابت تجاوز و فورا هم رفته پزشک قانونی همون شب ولی چرا پزشکی قانونی حرفی از تاییدیه نزده؟ گفتن اصلا پرونده ارجاع نشده بوده
بعد به گفته دختره و مادرش گفتن قاضی گفته صیغه روبخون ببینم بلدی بعد اون نتونسته بخونه بلد نبوده خب پژمان جمشیدی تو فیلم علفهای هرز بلد بود صیغشون رو بخونه بعد واسه خودش بلد نبود بخونه؟؟
مادر شاکی نه در جلسه رسیدگی حضور داشته و نه اجازه ورود به دادگاه را داشته
پزشکی قانونی هیچگونه گزارش یا نامهای مبنی بر وقوع تجاوز به دادگاه ارسال نکرده و چنین مستندی در پرونده وجود ندارد
پزشک قانونی ارجاع پروندهdnaروتکذیب کرد
اون مطلب دیروزی که توسط مادر و دختر گفته شد هم توسط قوه قضایه تکذیب شد و روزنامه دروغگو هم توقیف شد.
قوه قضاییه هم در روزنامه رو تخته کرد از دسترس خارجش کرد بخاطر دروغ پراکنی چون پزشکی قانونی رد کرد اثبات اتهامات رو و اعلام کرد هیچ مدرکی ندارن
خلاصه خیلی پیچیده شده قضیه