2777
2789
عنوان

شباهت بچه به باباش

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 61 پست

اره میشه پسرمنم کپ باباش بودش یعنی کپ هاااا الان بزرگترشده داره شبیه خودم میشه کمی کمی کلا بچه هام شبیه خودم نیستن ولی من عاشقشونمممممم اصلامگه مهمه به بابابره یه خانواده حالاکه رفته دیگه عزیزم مهم اخلاق وتربیت خوبشه دستت بگیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه قراربودشبیه بقال سرکوچه بشه؟خب باباشه طبیعیه

بابا منظورم اینه دوست داشتم یکم شبیه منم میشد 

‌‌حوصله بحث با آدمای احمقو ندارم.شما حرف بعدیت هم درسته ریپ نزن 

پسر منم کپ پدرشه هیچ شباهتی به من ندارهمثلا مادر شوهرم اینهمه گشته زن خوشگل برا پسرش گرفته😂😂😂

😂

‌‌حوصله بحث با آدمای احمقو ندارم.شما حرف بعدیت هم درسته ریپ نزن 

چهره ب درک چرا اخلاقش مثل باباشه😩پدرم در اومده با این سن کم بداخلاق وغرغرو وبی فکر اصلا حرف حرف خودشه حرف گوش نمیکنه

منم منم زیاد داره بیش فعالم هست گویا

یعنی تماام خصوصیات بچگی باباشه😬هرکاری میکنه میگه من بچگی این کارو میکردم

باور نمیکنی به همه جاش دست میزنه بعد بو میکنه🤮مثل باباش

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

بابا منظورم اینه دوست داشتم یکم شبیه منم میشد

میشه تابزرگ بشه تغییرمیکنه پسرمن همه میگفتن شبیه باباشه ولی خوشگلیش به تورفته 😅😁

فقط منوشوهرم چشم رنگی هستیم هیچکدوم بچه هامون چشم رنگی نیستن😑😶😑😶😶

پرتغال خوردی؟😁

من زیاد خوردم مگه ربط داره😂

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

🤣🤣🤣مهم همون خوشگلی

اونم خیلی گزینه مهمیه ولی به خودمم میرفت خیلی خوشگل میشدش بوروچشم رنگی  البته الانم سفید پوست وچشم مشکی داره موهامشکی تیره من موهام خرمایی خیلی تفاوت داریم

دوست من بچه ش کپپپپی مادرشوهرش شده انگار اون خانم ۶۰ ساله شده باشه ۶ساله 

اون بیجاره چی بکه 

قیافه بچه ش اصلا بچگونه نیس😕

به خدا که کوروش رو هم تو همین دوران جمهوری اسلامی شناختین 😂 با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ...