9 ماه تو شکم من بوده همه سختایا و دردا رو من کشیدم به دنیا اومدع شده کپ باباش حتی ابروهاشم همونه عکس بچگیای شوهرمو میبینم مو نمیزنه مگه میشه این همه شباهت
بعداً ؟ بعداً وجود نداره ، بعداً روز شب میشه، بعداً چای سرد میشه، بعداً علاقه از بین میره، بعداً آدمیزاد پیر میشه ، بعداً زندگی تموم میشه، بعداً شما میمونید و یه دنیا حسرت..
بعداً ؟ بعداً وجود نداره ، بعداً روز شب میشه، بعداً چای سرد میشه، بعداً علاقه از بین میره، بعداً آدمیزاد پیر میشه ، بعداً زندگی تموم میشه، بعداً شما میمونید و یه دنیا حسرت..
الله و اکبر بجای اینکه خدات و شکر کنی بچه ات سالم و سلامته شاکی هستی چرا شبیه باباشه خوب بچه یا شبیه باباش میشه یا مامانش یا بلاخره شبیه یکی میشه دیگه
با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج