2777
2789
عنوان

با دوستم میخوایم بیایم تهران لباس گرم بخریم

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 29 پست
اره مگر اینکه کوچه پس کوچه های بازار و یا به گفته ی شما دست فروشا رو بخوای بگردی که اونم خونگی و تیش ...

من لباس درست و حسابی میخوام

لطفا برای عاقبت به خیری خودم و بچه هام دعا کنید  اینجا برام مثل دفترچه خاطراته  
چه میدونم اون میگهتازه میگه لوازم خانگی هم میخوای بریم شوش کف قیمت همه جا

🥲🥲🥲دوستت داره میاد تهران برای عشق و حال پا نداشته تورو داره دنبال خودش میکشه میاره به اسم مفت خری

بهش بگو دستت برام رو شده 😁🥲🫶

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا باید آخر هفته بیام تهران یه کاری دارم اون میگه یه روز زود تر بریم لباسم بخریم

اگه کلا قراره بیای خب یه دوری هم بازار بزن ضرر نداره 

این سایتای لباس رو هم داشته باش 

ایبولک،هیبا، گوگولیسم،برندیول،نیل شاپ،مزون پارسی ،پادمیرا 

من لباس درست و حسابی میخوام

پس با خودتون پول درست و حسابی بیارید🙂

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

اره مگر اینکه کوچه پس کوچه های بازار و یا به گفته ی شما دست فروشا رو بخوای بگردی که اونم خونگی و تیش ...

شهرستانا یه جوری دو برابر جنسی که تهران میخری پول میدی یه جورایی سود زیاد به جنسی که  بخرن ۲۰۰ ۴۰۰ میفروشن

اگه کلا قراره بیای خب یه دوری هم بازار بزن ضرر نداره این سایتای لباس رو هم داشته باش ایبولک،هیبا، گو ...

من باید بیام اما بازار بلد نیستم مگر اینکه اونم با خودم بیارم

🥲🥲🥲دوستت داره میاد تهران برای عشق و حال پا نداشته تورو داره دنبال خودش میکشه میاره به اسم مفت خری ...

من دارم میام 

اونم با ماشین ما میاد 

البته اون جای خواب داره

شهرستانا یه جوری دو برابر جنسی که تهران میخری پول میدی یه جورایی سود زیاد به جنسی که بخرن ۲۰۰ ۴۰۰ م ...

جدی؟! نمیدونستم 

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

من دارم میام اونم با ماشین ما میاد البته اون جای خواب داره

از توی اینستا چند جا رو که قیمتاش خوبه مد نظر قرار بدید بیاید مستقیم برید همونجا

وگرنه توی تهران واقعا خبری از ارزونی نیست 

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

اطراف ما که اینجوریه

🤌🏻