2777
2789

ما شهرستانیم تا تهران ۶ ساعت راهه

تو شهر خودمون لباس خیلی گرونه 

دوستم میگه تهران لباساش خیلی مفته

من تا حالا برای لباس تهران نیومدم 

به نظرتون چکار کنم

لطفا برای عاقبت به خیری خودم و بچه هام دعا کنید  اینجا برام مثل دفترچه خاطراته  

لباسای تهران کجاش مفته داری میای مرکز گرونی که 🥲🥲🥲🥲

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهران مفته😂😂

حتما میخواد ببرت خلازیر 

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

لباسای تهران کجاش مفته داری میای مرکز گرونی که 🥲🥲🥲🥲

چه میدونم اون میگه

تازه میگه لوازم خانگی هم میخوای بریم شوش کف قیمت همه جا

ارزش نداره این همه راه بیای 

از کجا خریده که مفت درومده واسش؟😅 اصلا این خبرا نیست 

از سایت های انلاین لباس خرید کنید ،قیمتش معمولا بهتر از مغازه س

از همه جای ایرانم میشه خرید کرد به سادگی 

به نظرم قیمت تهران بهتره تا شهرستان و اینکه اون لباس خوشگلا رو هیچ وقت شهر ما نمیاره بقیه شهرها رو نمیدونم من چندسال پیش واسه بچم از تهرون لباساشو خریدم هرکی میدید میپرسید 

ابنجا اصلا تنوع نداره

همه جاش که نه.. باید بدونی کجا بری خرید.. باز از کسی که تهرانه یا قبلا از به سری جاها خرید کرده و می ...

اون میگه من رفتم خوب بوده دیگه نمیدونم

ارزش نداره این همه راه بیای از کجا خریده که مفت درومده واسش؟😅 اصلا این خبرا نیست از سایت های انلاین ...

من کلا باید آخر هفته بیام تهران یه کاری دارم 

اون میگه یه روز زود تر بریم لباسم بخریم

باید بازار بزرگ برین خوبه قیمتاش مناسبه البته باید بگردین تک فروشی پیدا کنید

اره مگر اینکه کوچه پس کوچه های بازار و یا به گفته ی شما دست فروشا رو بخوای بگردی که اونم خونگی و تیشرت پیدا کنه مگرنه لباس درست و حسابی پول درست میخواد

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند