2777
2789
عنوان

شوهرم میگه سقط کن

| مشاهده متن کامل بحث + 1275 بازدید | 96 پست

منم پسرم شش ماهه بود ک دخترم حامله شدم سخت هست ولی میشه باهاش کنار اومد ..سقط گناه خیلی بزرگیه عزیزم فرقی هم نمیکنه تا قبل از تشکیل قلب و اینا باشه یا بعدش .ما حتی اجازه اسیب رسوندن به یک شاخه درخت روهم نداریم چه برسه بخوایم یک نطفه یاجنین رو ازبین ببریم 

[QUOTE=399789440]خب این مشکلات درهمه ی قرن هاوکشورهاهستش عزیزمن خداروچه دیدی شایددرست شدش بعدمن شوهرم بچه میخواست نمی ...[/QUOTE

تو  ۸ تا بزا ب من چ کلا پونزده سال دیگه باید جوابشون رو پس بدی وگرنه سگ محلمون با هر بار زایمانش ۸ تا میزاد هنر ک نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امنیت و آسایش از خوراک مهمتره، مملکت ما دو ماه از پاییز گذشته ی قطره بارون نیومده اخه چند کلاس سواد ...

من لیسانس شیمی

عزیزم من خودم میدونم منظورم کاربرای اینجان یه عده حمله میکنن رفاه و خونه و اینده برا بچه تامین کن بعد!الان میگی تامینه میگن نه خونه و پول چیه! مجازی خیلی جای چرتیه 

ایشون رحمش مشکل داره یا هرچی، من از شما سوال دارم خانم پرستار، اون کارتون خوابا یا اونایی که حاصل زِ ...

خانوم دکتر فرمودید بارداری اتفاق میفته در هرصورت 

عرض کردم در هرصورت اتفاق نمیفته من حکمت و قسمت خدارو نمیدونم و شمام نمیدونی پس بهتره وقتی چیزی نمیدونی نسخه هم ندی ارجاع بدی به دکتر بعدی که میدونه😁🥲🫶

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

من مجبورم کردسقط کنم البته خب وضعیت مالی خوبی نداریم دوتا دختر دارم تو خیلی چیزا موندم خلاصه وقتی سق ...

منم هنوجلوچشمممه اونقدرگریه کردم حالم خراب شدش شوهرم مردی که میگفت سقط کن نشسته بودشبیه بچه هاگریه میکردش اصلا دیگه درست نیمشه برامن یه طخمی که تاابدباهامه

من لیسانس شیمیعزیزم من خودم میدونم منظورم کاربرای اینجان یه عده حمله میکنن رفاه و خونه و اینده برا ب ...

اره واقعا مجازی خیته یارو سیکله از مریض های دندون پزشکیش حرف میزنه وگرنه سطح درک و فهم از مطالب پست ها کاملا مشخصه

خانوم دکتر فرمودید بارداری اتفاق میفته در هرصورت عرض کردم در هرصورت اتفاق نمیفته من حکمت و قسمت خدار ...

چرا مغلطه می‌کنی منظور من واضح بود و هست... میخوای خودت رو به نفهمی بزنی اون دیگه با خودته 

امضا ندارم اثر انگشت زدم

من خودم بچه دومم ناخواسته شد با اختلاف ده سال از بچه اولم

نه من نه شوهرم نمیخواستیم

شوهرم یکبار گفت بنداز چنان با عصبانیت جوابشو دادم دیگه چیزی نگفت 

الان خوده شوهرم بیشتر ازمن دوستش داره حتی حس میکنم بیشتر از اولی

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...
[QUOTE=399789440]خب این مشکلات درهمه ی قرن هاوکشورهاهستش عزیزمن خداروچه دیدی شایددرست شدش بعدمن شوهر ...

متاسفم برات .

بله اصلا به شماربط نداره که بخواین نظربدین شماکی باشی شمابرامن مثل همون سگ محل هستی که داری میگی

چرا مغلطه می‌کنی منظور من واضح بود و هست... میخوای خودت رو به نفهمی بزنی اون دیگه با خودته

وا مگه منظور من ناواضحه 

چرا باید برای هرچی نسخه بدیم حج خانوم 

مگه خداییم 🥲🥲

بی خیالش شلش کن 😁🫶

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

وا مگه منظور من ناواضحه چرا باید برای هرچی نسخه بدیم حج خانوم مگه خداییم 🥲🥲بی خیالش شلش کن 😁🫶

شما داری نسخه میدی عشقم وگرنه من نه حوصله ی کاربر های اینجا و تعلیق رو دارم که بیام نسخه سقط بدم نه حوصله ی خدارو اگه وجود داشته باشه و این کار رو گناه بدونه‌... این شمایی که داری نسخه میدی... من فقط در جوابِ کامنتِ مقدس سازی و... گفتم 

امضا ندارم اثر انگشت زدم