2777
2789
عنوان

شوهرم میگه سقط کن

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 96 پست

شوهر منم وقتی فهمیدبچم دختره رواعصابم رفت که سقط کنم ساکشو گذاشتم دم درگفتم تو زیادی هستی تواین خونه نه بچه دعواهاشدید کردیم الان دخترم یه سالشه جونشم راحت براش میده مردا عقل ندارن خودتو دستش نده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وضع مالی مون خوبهشوهرم خ آدم ترسوایه میگه در حق این بچه ظلم میشه و من عاشق این بچم و نمیتونم بش ظلم ...

اگه خیای مصممی 

بگو باشه تو این بچه رو بکش تا منم اون یکی رو یکم

عزیزم با بچه هم میتونی درس بخونی هم سرکار بری

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بعد این سه تا دیگه هم بیار ک باز همگی با هم بزرگ بشن کافیه ی بار دیگه هم سختی بکشی یهو ۶ تا بچه رو ت ...

چرایایدبدبخت بکنم ؟

بچه هاموهم ازلحاظ تربیت براشون وقت گذاشتم‌هم ازلحاظ مالی خوب هستن حتی میدونم‌تا۳یا۴ساله دیگه نفری یه خونه شوهرم براشون بخره حتی شده نقلی وکوچک چرابترسم یابدبخت بشن؟

وضع مالی مون خوبهشوهرم خ آدم ترسوایه میگه در حق این بچه ظلم میشه و من عاشق این بچم و نمیتونم بش ظلم ...

ببین ماکه خیلی روروحیه مون تاثیرداشتش واینکه ماشاالله بچه ات بزرگه بگواتفاقا تنهاست براش همبازی میادش دوتاشون باهم بزرگ میشن 

بزار قهر کنه. احمق. بهس بگو میخوای بچمونو بکشی... وای خدا💔

میگه طلاق میدمت

گفتم بده 

انقد دعوا کردیم ک نمیدونی❤️‍🩹

بابام میگه بنداز بدرک وقتی نمیخواد 

اما میدونم ک از ترسشه وگرنه دیوونه دخترمه

فقط میگه من میخوام تفاوت سنی زیاد باشه ن الان انقد‌کم

عزیزم میدونی خیلیا ارزوی اینو دارن که بچه دار بشن

چرا میخایی این هدیه ی خدا رو از بین ببری

خداروشاکرباش و شوهرتو هرجور که هست راضی کن

اتفاقا الان بهترین موقعیت برای بچه دارشدنه دوتاشون باهم بزرگ میشن

عزیزای دلم میشه برای رسیدن ب آرزوم ی صلوات مهمونم کنید❤
چرایایدبدبخت بکنم ؟بچه هاموهم ازلحاظ تربیت براشون وقت گذاشتم‌هم ازلحاظ مالی خوب هستن حتی میدونم‌تا۳ی ...

خونه بخره اصلا قصر بخره دیشب تهران ی عالم صدای …اوند ی بمب بخوره وسط اون قصر دیگه به چ دردی میخوره بدبختی اونجا شروع میشه ک فکر میکنید خوشبختی خوردن گوشت و داشتن خونست🙃

یعنی جون بچه اشو بااستخدامی بانک معامله کنه؟ چقدر آدما برات ارزونن

❤️‍🩹دنیا خ بی رحمه 

آدما متاسفانه اگ کار نکنن زندگی سختی دارن 

حق میدم ب جوابش 

اما من خودم بچه اولویته برام

فقط نمیخوام تصمیم اشتباه بگیرم برا همون اینجا مشورت خواستم

خداروشکر زیاد مالی مشکلی نداریم بیشتر همسرم استرس بچه بزرگ کردن داره میگه نمیکشم دیگه🫤

فکرمیکنه منم شوهرم همینو میگفت هی میگفت من دست نمیزنم خودت تنهایی باید بزرگش کنی ولی الان حداقل۵۰ درصد کاراشو اومیکنه فکرش ازخودش سختتره همیشه. بچه دوم راحت ترهم هست چون تجربه داری