2777
2789
عنوان

شوهرم میگه سقط کن

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 96 پست
خداروشکر زیاد مالی مشکلی نداریم بیشتر همسرم استرس بچه بزرگ کردن داره میگه نمیکشم دیگه🫤

یبار ی خوابی از سقط کردن بچه دیدم تا ۱ ماه تووشک بودم انقد حالم بد شد اصلا نمیتونستم از فکرش بیام بیرون

کاش میدونستی بچه چه عذابی میکشه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

لطفا نکشش🙏🏻زندگیت آشوب میشه.دیدم تو اطرافیان که میگم.اونم بچه ی شماست..همبازی دخترت میشه.هدیه خدا ...

هدیه ی خدا؟ ولی هر آدمی که سک‌س کنه حلال یا حروم خدا بهش هدیه میده ها 

امضا ندارم اثر انگشت زدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم وقتی فهمیدبچم دختره رواعصابم رفت که سقط کنم ساکشو گذاشتم دم درگفتم تو زیادی هستی تواین خونه ...

چ حق بود حرفت 

میفهمم❤️

بدنیا بیاد عاشقش میشه میشناسمش

یبار ی خوابی از سقط کردن بچه دیدم تا ۱ ماه تووشک بودم انقد حالم بد شد اصلا نمیتونستم از فکرش بیام بی ...

❤️‍🩹ب حرم‌زنگ‌زدم‌گفت قتل نفس و تاابد درگیر افسردگی میشی

میگه طلاق میدمتگفتم بده انقد دعوا کردیم ک نمیدونی❤️‍🩹بابام میگه بنداز بدرک وقتی نمیخواد اما میدونم ...

بعداپشیمون میشه اهمیت نده به حرفاش الان هروقا شوهرم قربون صدقه دخترم میره میزنم توسرش رفتارشو توحاملگیم میگم این همونیه که میخواستی بکشیش واو شرمنده میشه ومنکرمیشه که نه تودروغ میگی 😲

خونه بخره اصلا قصر بخره دیشب تهران ی عالم صدای …اوند ی بمب بخوره وسط اون قصر دیگه به چ دردی میخوره ب ...

پس چیه؟اینجا میگن بچه اوردین رفاه داشته باشه وگرنه نیارین الان این خانم رفاه داره بچه میاره الان میگین خونه چیه گوشت چیه 

دیشبم میلاد حضرت زینب بود صدای چی شنیدی لابد ترقه بازی بوده

🫤چ ربطی داره

ربط داره دیگه، انقدر‌ مقدس سازی نداره حامله شدن... هر کی سک‌س کنه این اتفاق براش می افته، میخواد شوهرش باشه، زِنا باشه یا هر چی 

امضا ندارم اثر انگشت زدم

به این جور بچه ها که یهو میان نمیگن ناخواسته میگن خدا خواسته

وگرنه اینهمه آدم منتظرن چرا برای اونا نمیشه!

دوست عزیزم هدیه خدا رو پس نزن اون بچه برکته🫶

باباش الان بخاطر زندگی بااون قهر کرده 

به دنیا که بیاد به خاطر اون حاضره با کل دنیا قهر کنه ببین کی بهت گفتم🥲🫶

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

چ حق بود حرفت میفهمم❤️بدنیا بیاد عاشقش میشه میشناسمش

من یکی از دوستام بچه سومشو با همین بهانه ها سقط کرد.خودس میگفت انقدر مشکلات اومد تو زندگبمون که هم من هم شوهرم فهمیدبم این مشکلات تاوان اون کوچولویی بود که کشتیم... باور کن بعد سقط پشیمون میشین... اون بچه توی دلت بخدا گناه داره بی پناهه. شما پناهشی... نکشینش💔