2777
2789
عنوان

نشونه های مرگ ( توروخدابیاید)

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 31 پست

من یه خواب های عجیب غریبی میبینم که قشنگ تو اون موقعیت بیدار میشم تا نصف روز زندگی میکنم بعد دوباره بیدار میشم میبینم خواب بوده همش .مرز بین واقعیت و خواب رو کلا از دست دادم تا چند ساعت منگ میمونم 

اخه باورتون نمیشه چراغ اتاق خواب ها حمام دستشویی آشپرخانه همه به فاصله یه روز سوختن 😭

اون برق مشکل داره این حرف ها چیه مرگ دست خداست نه دست چیزی که انسان ساخته نشانه چیه ای بابا

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه خواب های عجیب غریبی میبینم که قشنگ تو اون موقعیت بیدار میشم تا نصف روز زندگی میکنم بعد دوباره ...

چقدر ترسناک 

دلیل خاصی نداره؟ دنبال درمان نرفتید؟

منم چند وقته خوابام عجیبه شده بخاطر همین میترسم😭

فقط خدا که میدونه کی قرار انسانی ار روی زمین به دنیا دیگه منتقل بشه 

اینکه میگن بعضیا مرگشونو حس میکننن به خاطر این دلایل مسخره نیست 

چند ساعت قبل مرگ انسان حالت شهودش بیشتر میشه چشم سوم باز میشه و ما با دنیا دیگه ارتباط بر قرار می‌کنیم 

واسه همینه تو قرآن اومده گناهکارا کافران چند ساعت به مرگ توبه میکنن چون چشم سومشون باز میشه هرچی که انکار کرده بودن ظلم کرده بودن میبینن پشیمون میشن ولی دیگه فرصتی براشون نیست 

چقدر ترسناک دلیل خاصی نداره؟ دنبال درمان نرفتید؟منم چند وقته خوابام عجیبه شده بخاطر همین میترسم😭

دلیلش استرس و فکر زیاد هست و فیلمهایی که میبینیم تو ضمیر ناخودآگاه جا میمونه.

بعدشم که از چی میترسی خوب بمیریمم مردیم دیگه 😂🚶🏼‍♀️

گفتین دلایل مسخره دلم اروم گرفت💔

واقعا مسخره است عزیزم خداوند فقط مرگ انسان ها خبر داره تازه مرگ مثل آزادی جسمت که تو درد رنج این دنیا از روحت که تشنه بی نهایت جدا میشه تو دیگه میری ابعاد بالاتر میری جایی که هیچ غمی نیست میری ملکوت خدا و همه چی برای تو کامل میشه 

واقعا مسخره است عزیزم خداوند فقط مرگ انسان ها خبر داره تازه مرگ مثل آزادی جسمت که تو درد رنج این دنی ...

درسته واقعا ولی انگار امادگی ندارم شاید یه نشونه بوده که انقدر دل نبندم به دنیا

درسته واقعا ولی انگار امادگی ندارم شاید یه نشونه بوده که انقدر دل نبندم به دنیا

این دنیا خدا کفته یه بازی که هرکی بلد باشه دل نبنده بهش کار خوب کنه نماز بخونه آدم خوبی باشه به هیچ موجودی آسیب نزنه اون دنیا جایزشه