2777
2789
قناسی یا قناصی چیه؟همسایه ها رو چجوری بار اول بشناسم؟ املاکیا هم ک میگن عالین

محله مهمه

یعنی کجی خونه، خوش نقشه باشه پرتی نداشته باشه

همسایه هم باید حس ششم قوی داشته باشی

لایک نکن لطفا😬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخ اها محلهسال ساختآسانسورولی سعی کن حتی اگه آسانسورم داره بین طبقه اول تا سوم بخری طبقه های بالات ...

مرسی متاسفانه یه خونه هم پسندیدم طبقه چهاره، 

نم ونشتی و لوله هارو چجوری متوجه شم، باید کارشناس ببرم؟

محله مهمهیعنی کجی خونه، خوش نقشه باشه پرتی نداشته باشههمسایه هم باید حس ششم قوی داشته باشی

چقد سخت 🤭 این خونه که رفتیم دیدیم تقریبا ۲۰ دقیقه ک توش بودیم هیچ صدایی نمیومد

من ترجیحم اینه خونه ای باشه کسی روی سقفت راه نره سرو صدا کنه 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
مرسی متاسفانه یه خونه هم پسندیدم طبقه چهاره، نم ونشتی و لوله هارو چجوری متوجه شم، باید کارشناس ببرم؟

اگه نم داده باشه به دیوارا معمولا گچش خراب میشه 

میتونی یه لوله کش خوب ببری همرات 

چون نشتی لوله خطرناکه  و کنده کاری هم دردسر

ولی برا ما اسانسور که خراب بشه میمیرم تا برسم خونه

ما کلا ۴طبقه ۴ واحدیم همسایه ها خیلی رو تعمیرات واینجورچیزا حساس هستن هرماه چکاپ ،خدارو شکر فعلا مشکل خرابی نداشتیم وگرنه سخته بالا رفتن