2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا بستگی به بودجت داره تک واحدی باشه پارکینگ خیلی مهم بیشتر از ۲ طبقه آسانسور باشه حتما طبقه اول ترجیحا نباشه نورگیری کمتری داره اتاق خوابها پنجره داشته باشه محشرمیشه حالا کابینت وکمد و... رو خودت بعدا میتونی تعویض کنی به اصلی ها دقت کن

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

اول از همه اسناد و مدارک خونه معتبر باشه حتما خونه سند شش دانگ داشته باشه سمت قول نامه ای نرو 

نورگیر باشه ، حتما تراس داشته باشه وقتی لباسای خیس بوی نم بگیرن تازه میفهمی تراس چه نعمتی بوده 

اگه طبقه ۲ به بالاست حتما آسانسور داشته باشه 

اپارتمان شلوغ و پر سر و صدا نباشه 

وقتی رفتید بازدید نظافت و نظم ساختمون رو چک کنید بعضی ساختمان ها گند میگیرن از بس هیشکی به فکر نیست ! 

و اینکه اگه پول تو دستت هست زیاد توجه نکن که خونه کابینت داره یا چه بدونم نصبیاتش قشنگ نیست ، اگه خونه خوبی بود بخر کابینت و کاغد دیواری رو هر موقع بخوای با سلیقه خودت میتونی بزنی 

حواست باشه قول نصبیات شیک و پیک رو نخوری بعدا ببینی معماری خونه هزارتا ایراد داشته و تو عاشق کابینت هاش شدی 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

اول از همه اسناد و مدارک خونه معتبر باشه حتما خونه سند شش دانگ داشته باشه سمت قول نامه ای نرو نورگیر ...

نکاتی ک گفتی خیلی خوب بود خصوصا یادم نبود ب ساختمان نگاه کنم ک تروتمیز هست یا نه

مرسی ازت 

یکی دیدیم طبقه آخره(۴) بهار خواب داره اسانسور پارکینگم داره

طبقه آخر مشکل گرما و سرما هم داری علاوه بر آسانسور و قطعی برق و آب

بازم خودت میدونی ..... خرید خونه نکات جدا داره از نظر حقوقی..... اینا که گفتیم اینجا بیشتر مربوط به سکونت در خونه هست که خرید و اجاره فرقی نداره..... بالاخره خودت تا حالا زندگی کردی تو خونه های مختلف و لابد اینا رو میدونی دیگه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

نکاتی ک گفتی خیلی خوب بود خصوصا یادم نبود ب ساختمان نگاه کنم ک تروتمیز هست یا نهمرسی ازت

خواهش میکنم ، ماهم تازه خونه خریدیم ، وقتی داشتیم میگشتیم رفتیم بازدید یه خونه که محلش خوب بود جای بالا بود اما ... پارکینگش رسما داشت اوار میشد همه گچ های دیوار داشت میریخت ، دیوار ها رنگش خراب شده بود و نم گرفته بود  ، آسانسور انقدر اسباب کشی کرده بودن شبیه آسانسور های باری شده بود وقتی رفتیم داخل خونه طرفو ببینیم دیدیم ۳ تا سگ نگهداری میکنه تو اپارتمان !

فهمیدم فرهنگ و تمیزی همسایه ها از همون ریخت و قیافه ساختمون معلوم میشه 

انشالله قشنگترین خونه نصیبتون بشه و بهترین هارو توش تجربه کنید 🥰

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )